::week 9::

mood::happy,overly joyed without purpose

crave::McD for lunch..hah..tapi rasa nak makan cheese la..yumyum!!

kebelakangan ni rasa perut sangat la buncit nye…hahaha..

tapi sekarang tak kisah la,buncit pun best,boleh tayang2 perut,dulu masa gemuk siap sorok2 perut pasal nanti rasa macam la sangat gajahnye…hahah (apa2 pun accept jelah…kuikuikui)

betul orang kata,lepas kahwin baru kita tahu perangai pasangan kita macam mana..

semalam kena tamparan hebat jugak la…tak ku sangka ropa-ropanya En.Suami begini sifatnye..

jangan tak tahu, En.Suami suka GARDENING!! wah!!!WAh!!untung nye saya bersuamikan seorang yang pandai menanam pokok (dan jaga jugak la)..

sekarang rumah kitaorg dah ada pokok..banyak la jugak…terima kasih kat Cik Intan kerana sudi mensedekahkan pokok keladi yang cantik dan pokok lidah buaya tu…sangat terharu..

En.Suami memang suka gardening rupanya,semalam baru saja mengecek pokok bunga jiran sebelah rumah mak…hahahaha…

sebenarnya banyak lagi perkara yang mengejutkan saya…

tapi biarlah saya simpan sorang..

rasa syukur tak keterhinggaan pada-Nya kerana memberikan En.Suami sebagai suami.

p/s::tak goyang kaki,tapi goyang perut buncit 9 minggu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: