::susahnye!!::

mood :: sleepyhead

crave :: nasi goreng ayam posto cafe

wah..tak sangkanye susah jugak nak pilih nama baby ni…of course for me kena buat 2 set nama,one for girl one for a boy…

macam-macam dah cari…nama ala2 tokoh islam pun ada,nama macam artis arab pun ada…wohoo pening woo!

yelah nak letak nama bagi maksud sedap sikit,macam nama erni tu,tade maksud pun..(sapa lah erni ni…hahahha)

jadi aku cadang buat cabutan bertuah je lah…letak nama banyak-banyak dalam satu balang pastu cabut satu…kita tengok siapa yang kena…wahaahha

kata mama,kalau lelaki elok letak muhammad depan dia…tapi En.Suami nak anak tu kalau lelaki biar ada Din belakang,maksudnya agama…jadi aku cadang…

“kita letak nama Saharudin je lah”…heheheh…

yang aku ni pun satu tak dapat decide apa nak buh nama anak if lelaki…

pening dah ni…

p/s::boleh ke letak nama anak daniel lim?

2 Responses to “::susahnye!!::”

  1. Arin Says:

    awalnya dah decide nama baby…

  2. taichee~@! Says:

    haah la awal lagi la kak oiii

    apa kata bubuh nama mohd. iddin?
    mohd. fakhruddin, ahmad maidin, lalalla

    nama pompan bubuhla Ain Arissa. muahahha gua pun tatau ala susah2 suh baba ke mama bagi nama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: