::pilihan di tangan ANDA::

who watch Ina:Balada Gadis HIV on astro prima during raya..i watched it..and i have mixed feeling watching it.

here’s a story about ini..well briefly

at aged 13 Ina was raped..starting from there her life was changed forever,she grew up to be a sex worker.Grewing up at the  back alley of Jalan Sultan Abdul Samad,she start using drugs.Her addiction turn worst and she was diagnosed with HIV +ve..while the story of Ina were documented,she is pale and fragile,the sunken eye socket shows..she wears shabby cloth,unkept hair…and she sleep were she feels like sleeping..

well,if u want ot watch it,try youtube.

the reporter,a female..i forgot her name..was brave enough to interview some of the sex worker were Ina once lived.

if im not mistaken one of the sex worker named awin..was asked why she work as a sex worker,she said

“saya ni addict kak,kalau saya kerje biasa macam sales girl ke,dapat gaji bulan,saya nak hisap hari2 mana nak ada duit,jadi kerje  macam ni la dapat duit hari2..”

as i heard this..she made me think

everyone in this world has the POWER to choose their own path,their own life…you choose your life..you create ur own lifestyle..not others

“Allah tak akan mengubah nasib seseorang,melainkan dia mengubah nasib dia sendiri..”

jadi itu pilihan Ina..mungkin….dan itu adalah jalan yang awin pilih..mereka pilih untuk hidup di lorong gelap..mereka pilih untuk menghisap dadah..mereka pilih untuk mendapat HIV sebagai hadiah percuma selepas itu..

“jangan salahkan sesiapa tapi salahkan diri sendiri..-KRU-“

jadi kalau pilih merempit,anda juga pilih untuk sakit,patah tulang atau mati selapas itu..pilih untuk memusnahkan diri di alam remaja dgn sex bebas,bersosial terlampau,minum arak excessively..atau apa2 saja yang membinasakan diri..itu pilihan kamu..jangan menyesal di kemudian hari..itu pilihan kamu sendiri.

apa2 pun..Allah itu maha pengampun lagi maha mengasihani..

p/s::kehidupan silam letak di belakang..jauh2 kan dari diri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: