::Cik Intan ku shayang::

happy birthday mama ku shayang!

berapa ek umur mama..53 kot..tak ingat la..ingat 40 kot..hehehe

mama..emm mama masak sedap!saya suka semuanya

mama best..dulu2 masa saya belum kawen,mama la tempat saya nangis, mengada2, manja2, gedik2..

hahaha..mama la semuanya..

dulu2 masa saya kat Uni. saya nak ponteng kelas..baru je nak tido,mama call..

tanya takde kelas ke harini…saya gelak gelak je.. cakap..”ada,tapi ponteng..” hahaha

mama macam tahu2 jer anak2 die buat apa..magic kan..

dulu2 saya suka kacau mama…kalau balik rumah..saya suka bagi salam macam ni “ASSALAMUALAIKUM!!!CIK INTAN ADA!!”..mama pun terkocoh-kocoh dengan masih memakai telenkungnya membuka pintu..”Waalaikumussalam..”..nampak aje saya…mama kata”bertuah punya anak..ingat siapa la”…saya ketawa termonyeh-monyeh…hahah

dulu2 kalau saya ada masalah…saya suke tepon mama,bagitahu masalah saya…lepas tu saya suka nak nangis2…bukan apa..saya rindu mama,jadi saya nangis la..saya tak kisah pun…mama pun dengar dan bagi nasihat…saya lega…saya berhenti la nangis…saya saaaayang mama.

tapi sekarang dah kahwin…En.Suami selalu suruh saya telefon mama,tanya khabar…beruntung saya dapat En.Suami.

mama untung betul ada suami macam baba..baba pun untung dapat isteri macam mama

kami pun beruntung dapat mama and baba macam…mama and baba la jugak

mama ku shayang..Selamat Hari Lahir..semoga dikekalkan kesihatan yang berpanjangan dan di beri kerahmatan olehNya.

p/s::mama doakan kami dapat anak cepat2 sikit…supaya baba boleh spoil kan anak kami…hahaha..Emuahh!

2 Responses to “::Cik Intan ku shayang::”

  1. Arin Says:

    Happy bday Uda!Wah..uda pon scorpion cam arin and nenek la..cool!!

  2. wawajoe Says:

    uda, happy bday…semoga dikurniakan kesihatan yg sihat selalu…bila lagi gamaknyer nak turunkan resepi yg best-best lagik?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: