::giggle giggle::

Dr. Arba’ai :: ok,baring situ,kita cek tengok

Erni ::……

Dr.Arba’ai:: emm..semua ok..tade masalah

Erni::Dr…boleh nampak jantung ke?

Dr.Arba’ai:: boleh,kejap ye…mak ngah cari…emm..aa..tu..nampak…

Erni ::*excited* eh eh…nampaklah….*giggles*

En.Suami::banyak ketawa betul la dia ni..mana?tak nampak pun

Erni ::yelah,tadi org dah ketawa2 hilang dah dari scan tu

Dr.Arba’ai:: ni,mai tengok dari sini,nampak dak tu,yang gerak2 tu..

En.Suami::Alhamdulillah…

Erni:: *giggles*…..*tears*

(Dr.Arba’ai practically is our mak ngah from my ayah mentua side,she is married to the famous Dr.Danial..tapi kitaorg panggil dia Dr..tapi dia bahasakan diri dia mak ngah…hehehe)

its still a loooooooooong way to go…doa-doa kan lah kami ye.

p/s::sape cakap senang?yang setengah dah dapat..buang kot parit la,tong sampah la…ingat senang ka?org takdak akai ja pi buang ikut parit…*&%#@@!!
p/p/s::ive contain it in a jar…biG jar!

One Response to “::giggle giggle::”

  1. Miss BumbleBee Says:

    thats make anas cousin, one of dr. danial's son – satu matrix ngan akak, budak usm juga. nama dia tak ingat plak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: