::Anak Pokcik Tahir::

Isk…isk…isk….kesiyannn ngan mamat ni…apa suda jadi? saya tak kisah sgt dgn isu dia lompat stage masa diumumkan one of the finalist Juara Lagu pop rock (dah hepi kan…first time masuk,dua2 lagu dpt masuk)…tapi buka baju masa bday bash 8tv apa cerita ni beb?

kesiyann dgn mamat ini..baru saja mahu menaikkan nama di mata rakyat Malaysia,ramai yg dah mula meluat dgn dia…sayang sungguh..punya bakat yg bagus,tapi kerana ‘ter’ silap gaya,ramai yg tak suka…ada yg suh mamat ni di ben dari Anugerah Juara Lagu..

Faizal Tahir dah insap katanye…8tv pun dah suh dia buat keje amal..tapi yelah kene ingat juga dia bukan P Diddy yg suka ati boleh nyanyi tanpa berbaju..kita org Malaysia memang selalu sensitip dan sen sentap.

I’m only a man in a silly red sheet
Digging for kryptonite on this one way street
Only a man in a funny red sheet
Looking for special things inside of me

It’s not easy to be me.”

Superman-five for fighting

p/s::Faizal tahir sure  is silly with big red S on his chest (luckily its not hairy!!)

2 Responses to “::Anak Pokcik Tahir::”

  1. Arin Says:

    and now, maybe ura2 mengatakan Fiq will nyanyi 'mahakarya cinta' & ajai will nyanyi 'kasih tercipta' during AJL..what the $^^*^@*^#$@*^ …???
    moral of the story: kalau lelaki dedah baju dh kene banned sampai gini sekali..how bout those artis pompuan yg pakai baju tak cukup kain tuh?tak lak kene banned..duhhh!!!!

  2. Anasfadilah Says:

    kak arin::body builder punya acara masa sukan lagi geliiii!!!ahaha…artis melayoo peremapuan sekarang tayang dada selambe je…tak kene banned pun..tak aci…norlia ghani pakai skirt patut banned je…hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: