::fly high::

Cangrats!!!pika26buat my sister..kak anaz kerana telah mendapat kerje nun di seberang laut…Kuching je tak jauh pun…bagus,bagus…saya sangat kesukaan..(aku plak yg over ni..) she will be working in Kuching (insyaAllah) for PDB…macam baba gak dulu dalam PDB..kalau kena compare tu kaknaz biasala…tapi ok punye…baguslah…..nanti kitaorg jalan2 kuching ada tempat berteduh…wehoo!pika17

Fly high and pursue your dreams…whatever it might be…ur family is always right behind u…syabbas mere betthii!!

p/s::Alhamdulillah…ada rezeki anak sedara…..pika21

2 Responses to “::fly high::”

  1. Arin Says:

    haah pas nih gie kuching, tau la nak sergah siapa..hehehhehe..

  2. Anasfadilah Says:

    yes…kita sergah!! ke terjah…hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: