::527::

location::Hotel Garuda Plaza,Medan room 527

En.Suami::kita pack barang2 diorang (referring to all the loots from Medan for families back in Malaysia) malam ni…*letak kotak atas lantai*

Me::*bersila,sambil susun barang dalam kotak* abang tolong ambil plastik2 tak guna tu…kita kedap-kedapkan dalam kotak…nanti tak goyang2…lagipun org airport suke campak2 luggage..

En.Suami::*duduk bersila berhadapan saya…tolong2…*ok kita tape kuat-kuat

Me::sini,tape sini,takut bocor,kotak ni kena bagi tape kuat2 takut terabur nanti barang2 kita,habis rugi jer beli..sini,sini pun kena tape…sini pun *sambil tunjuk2 tempat kena tape,sambil tolong potong tape…*

En.Suami::ok siap…nasib baik ada isteri pandai

Me::*buat-buat tak dengar*hehehehe*

saya jumpe ini dari blog mama hanum…saya paste aje di sini

A woman has strengths that amaze men
She can handle trouble & carry heavy burdens
She holds happiness,love & opinions
She smiles when she feels like screaming
She sings when she feels like crying
Cries when she’s happy & laugh when she’s afraid
Her love is unconditional
There’s only one thing wrong with her
She sometimes forgets what she is worth

p/s::saya ni banyak mulut…mulut jalan tangan pun jalan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: