::BV::

BV stands for Bottega Veneta…i just got my first BV in Medan..Wehooo!
pika26pika26pika26pika26pika26pika26pika26pika26pika26pika26pika26pika26pika26
i have to admit..im crazy for unique bags…a bags different from the others..like once,im really really falling in love with a bag from Shisiedo..i have to buy the make up products first before i can have the bag…so i spend RM200+ to get the bag…the make up and all the cleanser…i wear it once or twice..
pika17

My BV is a fake la…nak beli original..i dont have the money..but hey,its harder to find BV in Malaysia,dah cube cari kat batu ferrenghi pun tak jumpe BV ni (dari last year try cari tak jumpe..kira2 nya my BV is so last season tapi saya tak kisah)…last2 jumpe kat Medan..i said to En.Suami,tak payah beli la pasal harga die lebih kurang 350 000 Rp..i decided not to buy…beli ole-ole utk family lagi bagus..tapi En.Suami insisted on buying,pasal ole-ole from me ada la satu scarf harga RM6 satu…i dont mind…tapi En.Suami yg ia-ia nak belikan…selagi dia tak beli,dia cakap tak mo balik…so i said…”kalau org tu nak jual 300 000 Rp,abg beli,kalau tak,tak payah la beli k..”

so he bargained the BV shoulder handbag for me,and he did get 300 000 Rp..still consider as mahal to me,tapi En.Suami puas…(dalam hati…i beamed…smile along the way!!lalalala)

i like BV because they dont have excessive monogram logos like LV or Gucci (only who knows BV,knows its BV im wearing..jadi kalau beli fake pun still people wouldt say..”eleh beli LV petaling la tu…”)

i have a few fake designer bags..few of them are birkin bag from Hermes,shoulder bag and travelling kit bag from Coach,document bag from Gucci and added to the new collection is my shoulder bag from BV. The only original designer label i have is my braun buffel clutch (ni consider designer’s ke ek?)

saya ada beberapa beg yg tade jenama,diperbuat dari rattan tak silap saya…pemegang die dari kayu getah…cantik,saya suke….ni baba dapat free,kasik kat saya..saya pun perempuan normal juge…suka beg2 ni,tapi nak beli selalu tak lah mampu,apa ntah lagi yang ori..

p/s::Baby Phat punye handbag pun ada kat medan,kat Mesia ni aku tak tau ada ke tak..

3 Responses to “::BV::”

  1. Elyn Says:

    udah pulang ya buk….. si comel sihat???? ibuk pulak sihat ka? hehehe

  2. Anasfadilah Says:

    sakit la my tummy….tapi pagi tadi dah buat monthly medical chekup…ok semua…tgn lenguh,kaki lenguh,perut pun lenguh! huhuhuu😦

    so how urs?ok?

  3. taichee~@! Says:

    mana gamba BV nyaaaaaaaaaaaaa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: