::pantas amat ya::

hari ni dah jumaat…kejap aje rasenye…my tummy berisi si chomell Jr. pun dah 18 minggu two more weeks genap 5 bulan ini budak chomell…(*sambil nyanyi*anak ku chomell lalala anak ku chomell)

as my belly is grownig bigger and bigger i think i need to change the blog background to more baby-ish…i found some cute adorable illustrations on istockphoto,and ask bakal Uncle Effi untuk tolong ubahsuai my background,because he is the master in all the imaging thingy..(Ohhh!Uncle Effi tolong la bunda chomell ye…please…pretty please!)
pika26pika26
tolong ye abg effi…maceh…hohohoho…kejap aje nak abes February nak masuk March…adalah birthday org tu kan…hehehe..Bulan depan aaa itu En.Suami punye bday..apa mau kasi saya tara tau..kita pegi makan kek jelah kat Scret Recipe k…beli 2 potong sudah..save budget…lalala
pika17pika17
(sambil nyanyi*sayalah isteri yg berjimat…dududududu…lalalala*perasan betul*)

p/s::perjalanan seorang perempuan chomell ke arah yang lebih chomell…dari seorang anak yg comel,dan menjadi kakak dan adik yang comel,menjadi teman sepanjang hayat yang comel kepada Si Chomell Sr. dan bakal menjadi bunda yang juga comel.Tiada yg comel selain dari comel-comel belaka.sekian.


3 Responses to “::pantas amat ya::”

  1. taichee~@! Says:

    apa benda yg pika17, pika26 and pikapika nombor ini semua? tak faham den.

  2. Ms. TaroAthirah Says:

    tu animation dila tu kot…yg icon ala2 comel tuh

  3. Anasfadilah Says:

    kaknaz buka pakai apae?mozilla ke apa?if pakai mozilla nampak la ikon tu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: