::big eyes small eyes::

this is my baby pic (admit it people,im cute right?….hahahaha pika17 )…i told you i have big eyes sama maca baby hanum and in addition is my mahal moncong (pouty lips…wahahah)..tak ingat la ni umur berapa tahun…macam 2 years old je..maybe la.En.Suami matanye sepet,Bunda matanya bulat…nanti si chomell tak tahulah ikut mata sape…hehehe

(black make me look slim…NOT!) and this is my 18 weeks protruding belly…sudah muncit lo…hehehe..jap lagi kul 2.30pm ada appointment dgn Dr.Noresah..dia maternity specialist kat Hospital Pearl Island (about 5 minutes je dari rumah..jadi kena bayar sikit mahal juge ada..saya keje kerajaan je harap maklum…nak free p klinik kesihatan kerajaan k). Nak jumpe Dr.Noresah pasal dia punya sonograph lagi canggih,and hopefully hari ni dapat tahu my baby gender…wehoo! (naluri kebundaan ku berkata,anak di dalam perut ini adalah lelaki…sekadar naluri tak tau betul ke tak..we’ll see nanti k..)

p/s::belum ready nama utk baby boy la…ada idea tak?

p/p/s::Selamat hari lahir Mak Ngah yang ke 59th tahun..masih nampak mude gitu..apa rahsia?hehehe

9 Responses to “::big eyes small eyes::”

  1. Ms. TaroAthirah Says:

    letak laa name LATIP BORGIBA..hahaha. hari tu baru je nak request kamu nye gmbar, la ni da ade. name yg cm best:
    1) adib ishki
    2) mohammad azan munawar
    3) amer munawer (^_^)
    4) suffiyan ad-din

    and lastly, which is the best…
    5) LATIP BORGIBA…hahahaha

    ps: tak balik kl ke? mak ngah, smoga dimurahkan rezeki n kesihatan yg berpanjangn🙂

  2. Anasfadilah Says:

    amer munawer?hampagas punye bakal auntie taro…latip borgiba lagi sengal!

    suffiyan ad din macam best…pasal abg anas nak letak nama ada din belakang…org cadang buh nama saharudin je macam atuk die…hahaha

    tak boleh blah la ngan nama amer munawer k….lawak je!

  3. wawajoe Says:

    Cadangan:
    Danial (nanti leh geng ngan cousin dia yang sengal tuh…)
    Ameer
    Johan Ariff
    Ameer Hamzah

  4. wawajoe Says:

    lagik satu lupa plak..yang sangat femes…SARIP DOL!

  5. Elyn Says:

    wawawa…… kurus nye pakai all black ekekeekkeke…….. erk i pun name baby lom prepare da….

  6. JeP Says:

    kalau lelaki, nama jep la paling glamor…

  7. Anasfadilah Says:

    kak long::ameer hamzah ada juga terfikir,tapi anas tak suka la

    fozalin::kurus la sangat…hahaha

    jep:nama ko mas jeffri kan…ko tak ingat ke aku ngan feeza nyanyi lagu mas joko kat ko…tak mahulah…hahaha

  8. Shima Sapian Says:

    comei aa perot ko.. =) geram jaa tgk heheee

    nama? emmm…

    boy: fadzrizal
    girl: shimatun

    amcm? ;p

  9. Anasfadilah Says:

    achim..apadaa nama laen tade ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: