::cubalah teka::

Semalam,we went for Dr.Rosita (not Dr.Noresah..)..she is the ObGyn kat Hospital Pearl Island..and yes…we already knew our baby gender is…wehoo!
pika26pika26pika26
still,i want to keep it a surprise from u all out there..hehehe…happy guessing ya everyone!
pika16pika16pika16

::Si Chomell yang shy-shy cat,still takmo pandang ‘camera’ bila org amek gambar die..::

adakan baby ini bakal bersekutu dgn Suffiah Hanum yang suka pijak lappie mama die,atau join geng kentut dgn Danial Ammar…(sepupu yang lain,sori la,tak ingat nama baby korang…pika17) dan geng Sg.Nibong iaitu Amzar dan Mukhriz yang suka sgt ngan Mamu dia (mamu referring to En.Suami,ceq ni depa panggil mami,ni nak habaq mai)

adakan dia bakal geng main gunting2 dgn bundanya atau menyiram bunge bersama ayahdanya..?

saya pasti tak kira laki atau perempuan,nenek dan atuk di KL sedang tersenyum lebar aje lah sekarang..(Eleh,mama…buat2 tak excited pulak ye..hehehehe)

p/s::nenek and atuk di KL dah tahu dah…heheh

p/s/s::selalunya naluri kebundaan itu betul,selalunya…saya punya naluri ada betul ke?saya je yg tahu…hehehe

p/s/s/s::ok,kaknaz dah tahu jantina kan…apa lagi…its spending time…wehooo!tapi jgn kasitau org lain…rahsia k…oxoxox

14 Responses to “::cubalah teka::”

  1. shila Says:

    saye teka dia itu boy. sebab naluri kamu kata begitu di last few entry. hehehe

  2. Anasfadilah Says:

    anda pasti naluri saya betul?

    jeng jeng jeng

    p/s::aku pun menyampah org rahsia2 ni…tapi rase best plak bila ada rahsia…wehoo!

  3. Elyn Says:

    gegegege……. men la rahsia2… nnt kuar i tau gak ekekekek (ayat nk bg sedap ati)

  4. jiji Says:

    tak kasik tau takmo kasik hadiah@!~

  5. Anasfadilah Says:

    alah jiji jgn la cenggitu…nanti baby lahir kasik la ek..pliss pliss plisss

    p/s::senarai hadiah ada kat wishlist ye…sekian,harap maklum

  6. JeP Says:

    aku ader rahsie ko pun nak ader rahsie ek…huhuhuhu!

    got a friend of mine (who's a gynae as well) to look at the picture.

    so, means I also know aper jantinanya!! Hahahahahaa!!

    p/s : kalau dpt teka blh menang loteri mcm ribu-ribuan tu x?

    anyways, gud for you erni. both fifah and i are happy for u guys.

    🙂

  7. Anasfadilah Says:

    jep main kotor…mana boleh suruh kawan gynae tlg tgkkan..tipu la ko ni..

    loteri tade la jep…kira ko betul nanti,ko bertuah la…

    dan semoga thesis ko berjaya di hari muka!

    p/s::main ngelat!

  8. atan Says:

    baby ni, dia akan main otromen yang fire-fire raksakse dgn ayahdenya.

    ::lelaki kot?::

  9. wawajoe Says:

    hahahahaha…Ammar ada geng main kentut-kentut…hihihi…

  10. Anasfadilah Says:

    atan::ape kelas main fire2 ngan ayahde die..hehehe…betul kot pak ya ko teka..

    kaklong::busok la itu ammar..ceit.

  11. arin Says:

    hahhaa..ammar mmg kentut busuk..tapi hanum kentut pon kuat tapi tak busuk..nanti cousin2 semua nih lawan2 kentut..aduihhhh…

  12. atan Says:

    orang kate..kata orang la..kalo ada 3..ape benda ek? mcmna nak cakap ek? ala..yang kat dalam bulatan tu, kalo ada 3 maknanya lelaki. sebab 2 tu untuk kaki dan 1 tu untuk tuuuutttt!

    :orang yang kate la:

  13. taichee~@! Says:

    InsyaAllah ler, cik puan adik bunting !

    Tapi tunggu gua punya gaji daa..gaji baru ye..hehehe…Bagus betul. Ni kire rezeki tok si Chomel gaks! I wonder camne muka dia nantik?

  14. Anasfadilah Says:

    Long sue::i watch Nat geo about building human,gile canggih kat europe ada 4D baby scan,siap boleh print out utk buat model muka fetus…sgt canggih!tapii a bit spooky juge tgk model fetus in the womb..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: