::Baby GAP::


::romper or bodysuit from GAP…aint this cute (altogether now…”awwwwwww”)::


::charm courtesy of dad?…ehehe::


::baju tido yang sgt comel,hari tu kat baby GAP penang ada yg hooded…cute sgt::

pika26hahaha…hari itu kami berjalan-jalan di Queensbay..edisi mengukur wallet pada poket sendiri agak gagal la kali ni (we went window shopping aje k..)..saje je masuk baby GAP (walhal bakal bunda sendiri tak pakai GAP k..)

baby GAP punye baby shirts adalah sgt adorable…belek2 je..tangok harge..Humang aiii mahal nye..RM90.00 a piece….crazieeee ahh! i have to admit ia adalah sgt comel!..En.Suami tarik satu bodysuit…wahh!sgt comel itu baby bodysuit…tapi the harga is so the mahal…to buy it for a newborn who will outgrown in a nanosecond is ridiculous! But what can i say…comel sgt all the baju…saya sgt into baby bodysuit,senang nanti nak salin diapers die (sekarang ni sibuk tanya Adik anis,my adik ipar…which diaper yg bagus dan harga berpatutan..hehehe…)

maybe,InsyaAllah kami akan pulang ke KL dalam hujung bulan ni….nak tgk2 barang baby (tengok aje ke En. Suami?…hahahaha)..
pika17

p/s::dah besar sikit,bolehla nak beli baju kat sini,kecik2 lagi tak payah la kot…hehehe

8 Responses to “::Baby GAP::”

  1. arin Says:

    Beb,if balik KL..or maybe kat Penang ader..gie le Brands Outlet..there's a lot of Baby GAP,OSH KOSH yang comel and murahhhh…

  2. Anasfadilah Says:

    kak arin::kat mana brands outlet ni kat kl?kat penang tade la..

  3. arin Says:

    Kat Ikano there's one..balik KL sila le gie..mmg crazzziieeee..sebab selalu beli for anum kat situh je..

  4. Elyn Says:

    pstt last saturday mase i pi Lot10, i nmpk baby gap nih… then tgh laki i leka tgk set golf i pi larik jap tgk romper…. mmg cute bangat… geram tul!!!!

  5. precious innocent Says:

    yap.. kat branded outlets tu mmg byk baby baby yg branded.. tp i x beli lg.. ha ha….

    btw, utk shop baju baby nie, baik u beli size besar trus… sbb mcm baby i, la nie dah 4bln, i dah beli size 6-12mth n dia muat… new born tu u beli sikit jek…

    n kalau nak beli baju, beli la 2 3 pasang, just utk lepas gian… i paham, sbb i pun mcm u.. i beli online lagik.. ha ha…

  6. wawajoe Says:

    Kekadang FOS ada rompers yang cun and branded gak. Reject shop kat Pertama Kompleks pun ada branded rompers. Anum dulu pakai rompers. Danial tak sesuaiiiii..sebab dia gumuk!

    Empers (version Danial) cuba jenama Drypers. So far ok jer.

  7. Arin Says:

    Long,anum sampai la nih pakai rompers la..sebab dia awek cun semalaya…

  8. Miss BumbleBee Says:

    ye betui, spt saye yg telah menjadi auntie ini, FOS, Rejek chop and brands outlet adalah tpt yg sesuai membeli baju kenit2 sesuai dgn budget student yg tak berbudget.

    nota sampingan : tix 9hb kak yan, kl-penang kul 12tgh hari. so jam 5pm kot InsyaAllah sampai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: