::these boots are made for walking::

Mind u,baby doesnt yet walk…hahaha..yet i made my baby another pair (two pairs to be exact) of booties!! im booties crazy right now…hahaha..

nak tengok tak?hehehe…

::nama booties ni The Scott…hahaha…suke suki jer letak nama…scott as in Scottish..::

::add some button la kunun kasik cantik…tapi ok la…tak la bosan sgt..at least Si Chomel ada benda nak gigit…hahaha..its baby safe..my booties…hahaha::

::ni nama die Too Burberry..hahaha..macam best plak nama booties ni..::

::Si Chomel sudah ada 4 pasang booties..will i make more of them?wait and see k…hehehe::

p/s::i need some rest before jahit again…my shoulder left and right sudah lenguh laa..tapi lenguh2 pun hari tu sempat habiskan The Scott..huhuhu..

5 Responses to “::these boots are made for walking::”

  1. Ms. TaroAthirah Says:

    ni hadiah sy pada baby di perut itu..
    ape name nye? AHAH!
    LATIP BORGIBA @ LATIPAH BORGIBA. yeay!

    KLIK SINI

  2. Ferida Erlyda Says:

    wahhh lawooooooooooo nyerr!!!

  3. Anasfadilah Says:

    makcik tira::1.kedekut,bagi hadiah dahlah tak boleh bukak. 2. enuff wif the borgiba thingy,aint cool!

    ferida::maceh *blush*

  4. Obefiend Says:

    amat comel

    awal betul dah buat. semangat! semangat!!

  5. Elyn Says:

    terus kan usaha anda…. yg lebih2 tu bole courier kat i ekekekek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: