::whats ur blog reading level::

ok..ini adalah aktiviti masa lapang saya..saya dah bosan nak keje hari ni…tak sabar tunggu cuti…balik KL this Thursday..cuti Jumaat ni…wehoo! (Ohhhh! tak sabar nak jumpe bakal nenda berdua itu…apakah loot yang di bawa pulang dari isketambola??!!)
pika26pika26pika26pika26pika26
blog readability test

Movie Reviews

tahap undergrad jek…hahah..ok lah kolej student punye tahap…kuikuikui…saya curik readability ni pun dari satu blog,dan blog die dapat genius punye level…huhuhuhu…sgt kagums!

p/s::try la test,best juge…

6 Responses to “::whats ur blog reading level::”

  1. Obefiend Says:

    mari testing juga

    eh slow pulak net
    refresh kejap
    kamon kamon
    stop
    refresh

    high school?

    hmm.something is definately wrong with this test!

  2. Anasfadilah Says:

    hahaa…high school?kehkehkeh..

    apa kriteria die pun tak tahu….main hantam aje kasik level….

  3. Ms. TaroAthirah Says:

    die tipu laa dila.org masukkan url kamu, dpt postgrad..hehe

  4. Anasfadilah Says:

    tira::kamu tade keje ke?balik kah weekend ini?org ada umah la,InsyaAllah.

  5. Ms. TaroAthirah Says:

    tak dapat balik laa..EXAM week..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  6. Anasfadilah Says:

    pity u adik…hahah….org nak g shopping2 jalan2…jgn la jeles…hahaha…hehehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: