::saya telah di TAG::

i have been tag by mama hanum aka kak arin

Rules of tag ( copy paste )

1) Must be clean. No x-rated sites
2) Only FIVE links
3) Must tell 5 people
4) A link back to the person who tagged you
5) An active link

1. http://www.hotmail.com — harus di buka dulu…wahaha…lepastu saya mesti buka

2. http://anasfadilah.blogspot.com/ — blog gue sendiri…pasal kat sini byk lagi link bloggers yang lain…pastu klik satu2 ikut turutan link blog2 sebelah panel kiri…wahahaha…

3. pastu Google la apa2 boleh buat macam booties ke,bips ke etc..

4.Harusnye LIMA link saya kena buh,but then saya suka search google aje…taip apa rase nak…then voila! apa saya nak ada dlm search engine…wahahaah…

saya nak tag sape ek?sape ye yang rajin tag mengetag ni?hehehe…tade sape lah saya nak tag…hehehe

p/s::kak arin ok ah ni?dila tak rajin la…hahaha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: