::Baby Sign Language::

*this is a scheduled blog post…i write this yesterday…and im at home right at the moment…hehe….saje test ok tak schedule blog post ni..nanti time dekat2 bersalin senang sikit nak post blog entry…hehehe*

Teach ur baby how to sign language….its easy and i think it will be fun..nanti saya nak cube pada Chomel…mesti best (ni lah masalah ibu-ibu background sains ni…semua experiment je…hahaha..nanti saya kasik protocol lepas tu kita buat pemerhatian dan keputusan ye…hehehe)

mari semua para ibu to be click SINI to know more

Your baby will start talking at around 2 years old, but she can actually communicate with you using her hands much earlier than that – as early as 6 months old! Imagine your baby being able to share with you that he needs a diaper change or would like some milk, or that his tummy aches using sign language instead of fussing, crying, and whining.

how cool is that…so para ibu yang sedang mengandung ni…ada masa sket,jom belajar baby sign language…kalau tahu sikit2 macam sign mother,father, and milk pun dah bagus..heheh..selamat belajar,praktis dan praktik! (macam pakar motivasi la plak…hahaha)

oh ye kat babystrology juge ada cara bagaimana nak stimulate visual dia…saya dah print satu!nanti nak laminate kasik cantik2…hehehehe (saya bace kat anmum forum kot tak silap saya…baby as in newborn or infant tahu kaler red,white and black..yg lain tak tahu lagi..)

p/s::sign baby nak poo-poo tadelah plak…hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: