::pink biru pink biru?::

hehehe…hari khamis dah ni…esok jumaat…mari kita mengundi!! tak perlu daftar SPR whatsoever…after this poll maybe i would tell you whether chomel is a girl or a boy k…happy polling everbody!

p/s::jep…cast ur vote…tapi tade hadiah…maybe sok2 ko kawen aku bagi juge…heheh

17 Responses to “::pink biru pink biru?::”

  1. Shila Says:

    aku tetap teka anak ko tu lelaki. pasal instinct ko dari mule pregnant cakap laki. pastu ko macam malas2. pastu ko beli rompers pun in blue. baby stuff that u paste in here pon blue. so, it's a boy! kot?

  2. atan Says:

    kan.. dah kata budak ni akan main bolak sepak dgn ayahdenya..takkan nak tolog bundenya menjahit..
    anak lelaki…my vote..

    a. samad said cuba untuk mendapatkan kembali hak cipta atas karya-karyanya dari DBP. terutamanya 'salina'. sila lawati http://www.petitiononline.com/ass2008/petition.html untuk sign petition.

  3. Jiji Says:

    LAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII eh undi adalah rahsia @!~

  4. Anasfadilah Says:

    shila::ape plak ada kot kat belakang ayat…hehehe!hohoho…

    atan::anak perempuan boleh main bola sepak jugak apa..lelaki pun boleh jahit (macam pengakap,jahit lencana…hueheueue)

    jiji::ini undi tak rahsia…ok punye…hehehe

  5. Elyn Says:

    i dh vote…. tp vote i rahsia mcm i rahsia kan gender baby i ekekeek psttt i rase cam same jerr baby kite ek hehehhe

  6. taichee~@! Says:

    hehehe,

    seorang anak yang PASTI chomel. Tak kesah la

  7. kinna Says:

    sy teka anak pompuan sbb ms scan awak ckp ade ikut abahnye (tang idong)..

  8. Anasfadilah Says:

    kak elyn::saya tak reti la simpan rahsia gembira…rase nak share dgn semua..(gagal menyimpan rahsia..huhuhu…konon2 nak surprise…tapi tak tahan getaran yang melanda di hati!hahaha)

    kaknaz::u already know..u shouldnt cast vote here..u shuld start buying thing(S) for chomel…hahaha…such as stroller ke..baby crib ke…haha(memandangkan kaknaz dah ada keje baru yang gaji pun besh!huhuhuhu…bila lagi anak buah nak pau…inilah masanyee)

    kinna::hidung dia sama wak macam asben kita..comel jek tengok..tapi muka ikut saya lah kot..(semua ikut abahnye…tak aci jugek kan..hehehe)

  9. JeP Says:

    aku dah cast mine! Huhuhuhu…cube teka aper aku pilih?

    🙂

  10. taichee~@! Says:

    anak sedara yg pau ke mak nya yg pau nih..

    huhuhuhu…kalau ikut logical and practical sense, knaz nak bukak je akaun tok Chomel. Wakakak spy ibu dia tak beli benda2 mengarut. wakaka…

  11. taichee~@! Says:

    but no worries,

    insyaAllah, ada rezeki terlebih, my anak sedara PASTI dapat jugak bahagian memasing. Duit ni bukan hak knaz, tapi rezeki dan rahmat dari Allah Taala jugak untuk dikongsi oleh Orang Orang yg HAK.

    InsyaAllah, yg penting DIDIKAN dan PENTARBIYAHAN Chomel untuk ingat TUJUAN dia dilahirkan ke dunia ini dan apa apa di dunia ni adalah Kerana ALLAH Taala Spoil the child with the LOVE of Allah. Jgn lupa tu. InsyaAllah anak tu akan menjadi seorang anak yg soleh dengan izinnya…bukan semata mata keperluan MATERIAL dan DUNIAWI semata mata. Ini semua hiasan dunia aje. Prepare si Chomel awal awal lagi untuk Cintakan Allah dan Akhirat.

    At the same time, kita didik dia jadi humble dan sabar. Knaz, insyaAllah tak akan lupakan famili dan bakal anak saudara..

    Adus, sementel balik.

    Love you!

  12. Anasfadilah Says:

    jep::i know already…but nevermind la jep…hehehe..dah prepare hadiah ke utk anak aku? ;P hehehe..mesti tau dah apa nak di beli kan?kan?kan?

    kaknaz::insyaAllah…adik wakil chomel,tolong pau kat kaknaz..pasal die tak reti cakap lagi…hahahampeh!

  13. cleo weiland Says:

    I agree with Kak Naz. Pasti comel🙂

    Is that image really from the ultrasound? Wow your baby is really photogenic eh?

    PS: I already have a gift for your baby. Surprise la, maneleh bgtau. Nnt I pass to Uncle-to-Be Effi🙂

  14. Anasfadilah Says:

    Cik Tim::how nice to hear from u!!wah sibuk bangat ini orang…photogenic?macehmaceh *blush* (apahal plak maknye yang blush pun tak tahulah…) chomel fotogenic macam bunda die la kan…hehehhhohoh*slap ownself*…hahah..ye..memang dari ultrasound…

    GIFT!?wow…thanks a gajillion cik tim!sure best ni…cant wait! (A gift?why not giftsss??…hahahehehe *melampau betul mak budak ni tau…org dah bagi tu pun syukur la sikit!*)

    p/s::bile la nak jumpe awak cik tim…abg effi ni pun satu bukan nak bawak jumpe…bile cik tim free maybe after intern boleh meet up ke kan?hehehe(abg effi is so lameeee!cepatlah bawak jumpee!)

  15. Arin Says:

    saje je..anda di tag lagik..kali nih senang!
    http://lemprica.blogspot.com/2008/04/di-tag-lagi.html

  16. Shila Says:

    baby gift haku cari while hanimuning nanti. kalau ada specific berkenan di hati, do let me know. tapi jangan ah cost a bomb, bukan RM weyhhh. =P

  17. Anasfadilah Says:

    shila::specific berkenan di hati???emmmmm (pk sedaya upaya,perah kepala….) beli je apa2 shila oii…tak kisah pun..dah ada org nak bagi pun syukur..hehehe…maceh ye.*blush*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: