::pink is the color of passion!!::

saya kene tag lagi wooo…tapi ni simple jek..supermamahanum tag saya…tag nye berbunyik begini::

1. Post YOUR photo wearing red, may it be red top, bottom, the least would be red accesories if u hate wearing red. If u can’t find one, u still have an option.Either post your significant other’s photo or your child’s photo, if u have one.Of course, they should be wearing red.

::Puas dah kak arin,dila carik pics im wearing red…tapi tak jumpe,so the nearest to red is pink…tu je ada…so here is the pic

Photobucket

2. Let us know the reason why u were wearing that particular day.Was it ur birthday? Is red ur fave color or was it the shirt that u first saw in ur closet that day?

the reason:: i was admitted to hospital on that particular day pasal saya misscarriege…ni kat GH Penang…thats is the ever-so-ugly hospital gown…and i look like makcik jual kuih yang sakit kronik…see that pink blanket…thats mine…brought especially from home..tak sangka compliment each other dgn those ugly gown!arghhh!buruk seh gown itu!…but pink surely my fav color..

3. Tag 5 people close to ur heart from ur blogroll.

1.Achim(ye kamu lagi….hahah)
2.Cik Tim as in Cleo…(if u have time then u do it k dear)
3.mama fawwaz(ye anda di tag oleh saya…weeee!)
4.mama daniel (saje nak bagi du update blog die)
5.kak yan (saje suke kasik die tag)
6.Jiji(tupun kalau die rajin…hehehe)

itu saje…sekian…terima kasih

p/s::tidak menjawab soalan..potong markah!

p/s/s::sila UNDI gender Chomell ye!lalalala

2 Responses to “::pink is the color of passion!!::”

  1. Arin Says:

    hahaha..potong markah le..tak menjawab soklan..

  2. mami hafiy Says:

    hahah. macam baju spital yg kupakai masa beranakkan hafiy je rupanya. huhu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: