::latte=hazard::

Huhuhuhu…menyeselnye minumm nescafe latte semalam..oleh kerana sistem badan kurang merasa air kopi…maka secara rasminya semalam saya sakit kepala dari tengahari sampai malam…..nasib baik semalam En.Suami yang amek saya balik kerje…huhuhu…menyesalnyesss

Photobucket
::note to self:no more latte! for me while preggy!!maybe i could try after bersalin…sedap juge ek…hahaha::

En.Suami pesan “janganlah,minum kopi lagi…nanti pening…”

p/s::mood hari ni…cranky amat!

p/p/s::our house is now a home..its ours!yay!

4 Responses to “::latte=hazard::”

  1. Jie Says:

    kak jie black coffee yg kita buat kat rumah ok. boleh…kalau dln tin mcm ni..mmg muntah je la

    neskepi pun mcm tu…suka bau neskepi…tp tak leh minum..mesti sakit pala sampai muntah2…

    beli neskepi nk hidu bau je…hahaha

  2. Aku Bukan Bidadari Says:

    sekali sekala jer dpt minum nescafe ais.. i like it very d muchieeeee…

    isk.. malam ni nak nescafe ice ar..

  3. Aku Bukan Bidadari Says:

    sekali sekala jer dpt minum nescafe ais.. i like it very d muchieeeee…

    isk.. malam ni nak nescafe ice ar..

  4. Dils Says:

    I am a tea person too. Can't abide coffee.

    Hehe.. masa tuh gatal order kopi aish dekat mamak, then setgh pon tak abes cause I feel like puking.

    Then my tunang swap my drink with him (he ordered teh ais)sambil bebel2 lenkali jgn order kopi kalau dah taw mmg taleh minum. Hehehehe.

    but i still like the kopi bujang yg org kampung hidang kalo kite dtg rumah. Huhu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: