::Chomel got mail!::

Hari Sabtu

Chomel got his first wedding invitation!hahaha…kagumssss! thanks achim..ur wedding invitaton have safely arrived hari sabtu hari tu…(first thing aku buat bila kad sampai…kasi cium-cium bau dulu…wangi ke tak…hahaha…boleh gitu?)

Photobucket
::En.Suami gelak je bila dia baca nama dan alamat pada kad kawen achim ni…tak tahan! boleh ko buh comel atas address ni…sure posmen gelak guling2…hahaha)

Photobucket
::kita kasik cium-cium dulu…wangi ke tak…hehehe…::

Photobucket
::yes…chomel juga turut diundang…achim..kalau aku pi kenduri hang la tarikh ni…chomel dah 8 month plus…hehehe::

Hari Ahad

saya masih lagi menjalankan projek love in every stitches…projek kali ni saya buat diaper bag (sure,sure…u can buy it…but mine…i make my own..hehehe)…masih lagi dalam proses menjahit…maklumlah jahit tangan..sekarang ni cepat sakit pinggang,jadi kena banyak berehat,sebelum sambung balik menjahit..pictires?later k..

p/s::tontonan hebat setiap hari saya ialah,rancangan melihat perut ku bergoyang-goyang..i always found myself watching my tummy moving,knowing that chomel is moving actively…kadang2 sampai leka..En.Suami pun suka tengok perut bergoyang-goyang..kadang2 kami ketawa sama2…hehehe

p/p/s::still tak beli barang baby lagi!!haiyaaa!

6 Responses to “::Chomel got mail!::”

  1. Jie Says:

    hehehe….nk tido tu mcm ade org mengeletek je dlm perok….suruh bangun….hekhek

    erk..teringinlah pula nk rase mcm tu lagi…

  2. Anasfadilah Says:

    kak jie::ni bukan takt geletek dah ni…karate pun ye jugak…kadang2 geli,kadang2 sakit…hehehe…sabar je lah

  3. Shila Says:

    okeh, petang2 tu datang rumah i pulekkk. heheheheh

  4. mama-qaisara Says:

    rajinnye menjahit…hehe bestnye..

  5. Jiji Says:

    kasi tunjuk laa hasil 'anyaman'@!~

  6. Anasfadilah Says:

    lovely mummy::rajin bila ada mood je…takde mood tak jahit juge…hehehe

    jiji::baru siap…nanti kasik menunjuk…hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: