::baby stuff::

badan tersangat penat…aduih!!pagi tadi telah berjaya meng obtain passport dgn jayanya!wehooopika17…seperti yang telah dijanjikan pada pilihanraya tahun ini…opps..silap…seperti yang telah dijanjikan pada projek mega saya…cuti CNY aritu saya berjaya menjahit, baby book,baby hat and baby booties for 0-3 month…pika24pika21


::ini namanya baby hat…modern babies wear black!hahha…made out from my old knitted shirt..mind u,it is tommy hillfiger..(beli kat FOS je…muahahaha::


::baby soft book…dalam ni ada Mr.Meow,Mr.Gary (siput spongebob yg comel),Ms.Froggie,Msr.Moo,Ms.Rabbit and Mr.Fish..made out from old clothing…En.Suami punye chekered shirt telah dikoyak oleh gue…buttons semua rompak dari situ…muahahaha::


::ini yg paling saya suka!!baby booties…cute sangatttt!!…moo moo::

saya nak buat lagi baby booties utk 3-6 month…tapi kain moo moo dah habispika24..tapi takpe…kita cari kain lain utk di gunting2…hahaaha

total 4 hari saya siapkan…minus saturday,pasal ada kenduri…

p/s::seronok bila tgk baby booties tu…comel..saya suka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: