::gagal ditipu::

heheh…hari jumaat lepas En.Suami gagal menipu saya…hahaha…(dia bukan tipu apa,dia memang suka buat surprise…)

gara2 saya terbaca msg dia bersama mak teh yang duduk di seberang prai…hahaha…kantoi!hehehe…kami p seberang prai hari tu nak pergi rumah mak teh dan jugaaaa…pergi Carrefour!…nak tahu apa En.Suami beli untuk saya tak?hahaha…jeng jeng jeng…

:
:
:
:
:
:
:
:
:
Photobucket
::macam tahu2 je kan En.Suami…hehehe…inilah mesin jahit saya…beli hari jumaat malam hari tu..sabtu pagi2 lagi saya dah sibuk godek mesin ni…the 1st thing saya sew guna mesin ni ialah kain batik utk kegunaan berpantang…hehehehe….gila teruja!::

Photobucket
::i have my own workspace…hehehe…saya ada toolbox saya sendiri…ada benang,jarum,gunting…dan keperluan jahit lain…kotak corak lembu new zealand tu,ada saki baki kain…kemas la sikit ghupenye…memandangkan bilik ni share ngan ruang solat…hehe…harus lah kemas…::

:
:
:
:
:
:
:
:
:

saya ada jahit diaper bag aka messenger bag…ini ialah bag pertama saya jahit guna mesin…banyak lagi saya perlu belajar so i can perfected the stitching…kat bag ni tak berapa perfect lagi the stitching (serius!)…so im letting go for reasonable price….siapa nak beli, email me ok…first come first serve basis ya..

Photobucket
::gambaran depan bag::

Photobucket
::dalam bag..saya guna material lain kaler…and inside ada 3 pockets::

Photobucket
::back zippered pocket::

~ panjang 14″, tinggi 12″, lebar 5″
~ panjang strap 36″
~ kain cotton
~2 front pockets,velcro
~side pocket, velcro

my email

stashowale@hotmail.com

p/s::siapa cepat dia dapat..šŸ™‚

4 Responses to “::gagal ditipu::”

  1. Aku Bukan Bidadari Says:

    u sangat kreatif.. me sangat jeles… hhuhu i pi cari diaper bag .. tp mcm sumer x berkenan.. huhuhuhu

  2. Elyn Says:

    tahniah2….. bunda udah dpt ape yg diidamkan…. but how about me???? huwaaaaaaa

  3. Anasfadilah Says:

    kak elyn::ngidam kereta tu!wahhh!

  4. MommyAdam Says:

    lama tak tgk ur blog rupenye dah beli mesin jahit! congrats!!!

    bolehla buat mei tai mcm ni =)

    unfortunately i can't see your photos sbb my office block photobucketšŸ˜¦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: