::wordpress tak best okeh!::

im thinking to delete my wordpress account because it is so not coool! (dengan kata lain,saya yang tak reti guna wordpress…dah biasa dgn blogspot…im thinking to delete is and set up kat blog spot je…senang cerita)

esok2 saya nak delete…pasal ada a few things nak buat..

mari lawat Kedai Chomel!

(still under constructions…mind you…rasa macam nak tukat template plak…Oh!bunda sememangnye cerewet!)

3 Responses to “::wordpress tak best okeh!::”

  1. Jie Says:

    WP kakjie guna utk backup blogspot je…😀

    tak bape suka nk guna WP

  2. Anasfadilah Says:

    kakjie::tak suka guna wordpress,macam tak berapa friendly user la…mungkin dan terbiasa guna blogspot….hehehe

  3. Jiji Says:

    Takpe bunda dibenarkan untuk cerewet@!~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: