::how leh?::

badan terasa seperti rasaksa gorgon …maksud saya berat amat…jalan pun terkengkang kengkang seperti apa saja rupenye dari jauh…tekanan pada tulang pelvic (tulang pinggul..) sangat sakit bila berjalan,bila berdiri hatta bila memakai seluar (apa-apa seluar la…tak yah la tanya..hahaha)..

sekarang ini tidur terbongkang…ye terbongkang (terlentang),dengan meninggikan bantal di kepala,mengurangkan rasa senak pada bahagian abdomen…ahh lega sedikit..cramp kaki setiap pagi itu alah bisa tegal biasa..(ceh!eksyen plak kaki cramp…)

minggu depan,InsyaAllah genap 8 bulan.. (kawan2 yang kawen pada 25/5 ini,maaf saya ucapkan dari awal,sudah tidak dapat travel jauh di kala ini, ditakuti Chomel disambut oleh peronda plus pulak nanti…hahaha)

naik tangga susah,drive pun tak boleh,diri lama sakit kaki,jalan lama pinggang rasa macam nak patah…merungut?sudah tentu tidak…ini namanya rezeki…sakit tu biasalah (mama saya yang kata…bukan semua boleh rasa mengandung…)

oh ye…mama,baba serta adik bongsu saya akan mai penang sabtu ini…rasa seronok ketakterhinggan…yay!

p/s::selalu menyanyi depan cermin “perut ku bulat macam doraemon…lalallala!” off key pun off key lahh!hahaha

@ayuk

p/p/s::banyak pulak idea nak menjahit time2 ni…huh!gatal tangan nak menjahit je ni..

5 Responses to “::how leh?::”

  1. arin Says:

    ada rejeki leh jumpe uda ek kat penang?btw, might meeting u guys hari jumaat malam..bleh?

  2. Anasfadilah Says:

    uda dtg ari sabtu…tak sure ptg or pagi..pasal dat day,pagi,ada kenduri sebelah rumah uda..

    boleh…meh la datang rumah,pastu kita makan beryani hameediyah di Relau!(calling calling la ek,bila samapai…hehehe…cant wait to meet hanum the perempuan botak bak kata ammar…hahaha)

  3. JeP Says:

    genap 8 minggu ke…8 bulan?

    konpius den.

  4. Anasfadilah Says:

    jep::8 bulan!!silap….hehehe…thanks(sure ko selalu taip thesis sampai typo macam tu pun boleh perasan…hahaha!)

  5. JeP Says:

    heheheh…harusla!

    🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: