::kenduri ku tak pergi…::

Missed Achim’s and shila’s wedding…huhuhu…sungguh tak cool ok..

tapi takpelah,pasal my parent mai penang and also kak arin pun mai penang…yay! (secara automatik kenduri kat penang ni ada byk tak pergi…huhuhu…)

here’s some pics for me to share (sharing is caring…)

Photobucket

::bersama mak buyung to be (hehehe) ,suffiah hanum yang pelawa mamak minum air and also me(the other buyung yang hampir pecah tak lama lagi at kapitan…makan nan..with tandoori chicken!::

Photobucket

::jalan2 di gurney drive,Cik Suffiah kita baru bangun tido…hehe..::

Photobucket

::En.Suami,Hanum and me…praktis menjadi ayah dan ibu…::

Photobucket

::En.Suami praktis dukung hanum…nampaknye kena praktis lagi…pasal cepat sakit pinggang…hehehe…(lain kali try mengandung 9 bulan plak…rasa sakit pinggang macam mana…hehehe)

Photobucket

::welcome to my humble abode…hehehe…abg azwar,kak arin,me,mama and baba…not in the picture my adik bongsu…kalau korang terer carikla mana Cik Suffiah Hanum…clue::dia tgh cari CD mickey…hahaha (rumah auntie tade lagi mickey la sayang…mai hari raya ni sure ada juga CD mickey…hahaha)::

Photobucket

::Cik Suffiah gagal mencari Cd mickey di rumah auntie dila dan ang’kel anas…hahaha…takpe kita makan dulu!::

tu aje gambarnye….masa kak arin and family mai…kami jamu buah durian,manggis and duku,bersama air pala,pasal depa pun baru balik kenduri….mama and baba baru je sampai di penang sama masa ngan kak arin mai rumah kami..

hanum gagal carik cd mickey,takpe sayang…datang lain kali,InsyaAllah ada,boleh tengok dgn anak auntie pule…hehehe

tips kak arin::download je citer mickey clubhouse pastu burn…hahaha…bagus2..idea bernas!

fakta pasal baby::budak2 tak reti duduk diam…heheh…be warned and prepared…lepas ni saya dan En.Suami akan mengadakan sesi beri makan berganti-ganti secara relay…hahaha..(huh!stamina harusla kuat ye parent to be…wahhh!gituuu)

Thank you kak arin for the comel baju for Chomel….hehehe…sukee sangat! and thank u mama and baba for the stroller…saya sangatlah kesukaaan yang ketakterhinggaan!hooray!

p/s::hanum comel matanya bulat…keletahnya pok pek pok pek (saya kena belajar baby talk…hehehe)

5 Responses to “::kenduri ku tak pergi…::”

  1. snazzynsuch Says:

    Hi there…
    i've mailed your orders today.. via pos laju..
    you should get it by tomorrow or the day after…

    Happy Crafting!

  2. Arin Says:

    dilot..jambu itu sungguh best oke..sampai perhentian simpang pulai otw back to kl..kak arin singgah and beli jambu itu…mkn ngn asam..sedappppppppppp

  3. Obefiend Says:

    hanum tukan. bila rambut nak panjang! ya allah mulut aku

    btw

    nice practice tu.. good good.. abang pun dah jadi jeles lately. need babies also. nak kawin jugak la. i take it back. i rather be married and bored dari unmarried and sad. haha

  4. Arin Says:

    uncle effi: hello..nnt anak gua rambut dh panjang..sure ayu je..kehkehkeh..nnt jadik perempuan melayu terakhir..

  5. Anasfadilah Says:

    kak arin::hanum comel walaupun botak…heheh

    abg effi::married and bored??tak akan bored ada anak…ade je lah kang nak jadi…hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: