::letih+penat=tido::

Selesai menggosok baju En.Suami ke opis,saya tertidur di atas kerusi…(tido sambil duduk..) pagi2 dah tak berupaya,letih betull…tak tahu apa sebabnye..En.Suami tanya sama ada saya ingin ke pejabat atau tak? saya kata pergi je lah….saya ingin bercuti sama macam orang tuu (note to kak elyn!saya jeleesss lahhh!!hehehe)

boleh tak saya keje sampai 15hb ni saje?aci tak?nanti saya akan bincang ngan bos (saya kena handle 2 org practical student,nasib diorang ada basic…jadi tak susah nak ajar…senang nak cuti kalau gini…hahaha….makcik malas la nak oi…makcik nak cuti,rehat2 kan hati…dan jahit sikit2…oppss!)

kak long dtg penang till wednesday…dah lengkap family pak ngah dtg umah kami…termasuk budak ammar ni…heheh (let the pictures do the talking and walking k…)

::abang faizal,daniel ammar,and kak long te ghedang sampai umah kami…hehehe…penat…::

::daniel ammar minum oren terlampau banyak…nah!mabuk sudah!hehehe…::

(saya sudah menyiapkan beberapa tempahan Diaper bag…lega rasanyee…hehe…rasa seronok menjahit daripada kerje di opis..betul saya tak tipu…)

here some pics from my latest project…

::my diaper bag,can also be a stroller diaper bag…sangkut je kat handle bar die…oh,yes…the stroller is courtesy of Cik Intan and En.Saharudin from Taman Ehsan…hehehe::

p/s::see…i told u…im sooo malasss…nak edit gambar kat photobucket pun tak kuasa dah…hehe..i need rest! oooh hampir terlupa…Kak yantoz…thank u for the forehead thermometer!!absolute love it! (bukan setakat baby guna,ngan mak ngan ayah die sekali boleh guna…lalala!hehehe oxoxox)

::update::

Congrats to dear Jiji…udah mahu jadi bunda juga kamuk nanti!!

Enjoy every second of morning,afternoon,evening and night sickness! enjoy every back pain,headache and many more!!semoga sabar,dan semoga segalanya yang baik2 untuk anda dan MET!!hoorayy for jiji..

jaga makan…jaga minum..jaga kesihatan..jaga-jaga!hehehe

@kembar

12 Responses to “::letih+penat=tido::”

  1. Aku Bukan Bidadari Says:

    me pun letih – letih..
    jalan sikit pun letih..
    nak cuti gak… tapi kang cuti dok umah membesarkan badan jer.. hih hi hi hi..

    bila agaknya dila start cuti eh? debor2 kan dh masuk 32 weeks nih

  2. Anasfadilah Says:

    ingat nak cuti awal julai…tapi macam nak cepat sikit…sudah malas la mahu kirja…ayoyo!

    takpe,kita boleh membesarkan badan dgn jayanya!hehehe…

  3. Jiji Says:

    aku mcm perlukan beg diapers@!~

    *ehem-hint-ehem*

    hhahahah@!~
    .
    .
    .
    .
    .
    dilot itu hari mintak alamat kat taichee.. aku terdelete daaaa.

    nak alamat umah.. nak anto hadiaa utk chomelllll@!~

  4. Elyn Says:

    hehhehe akak dh memulekan tugas utk membesar kan badan…. sape mau jointtt???? jomlaaa….

    sakit pinggang x hengat ni!!! br blk dr melaka semlm nak update pun malas!!!

  5. Anasfadilah Says:

    jiji::welcome to the club Jiji!hehehe…give me ur email add,nanti kasik add sama kamuk!

    kak elyn::saya mahu join…tungguuuu!hahaha

  6. Aku Bukan Bidadari Says:

    nak join gakk… pagi tadi nangis .. pasal suar pregnant yg size M/L tu dh x muat.. takutnya!!!!

  7. Jiji Says:

    nah nah nah@!~

    rumadatme_g@yahoo.com

  8. oren Says:

    salam kenal…lompat dari blog Tiara..

  9. Anasfadilah Says:

    Hi kak oren!! :))

  10. MommyAdam Says:

    nice bags!

    berapa harga satu?

    kat man you beli the fabric eh? cantik =)

  11. Anasfadilah Says:

    mommyadam::mekacih *blush*..harga..murah2je..fabric beli kat kamdar..tapi fabric ni cepat habis…ada lagi satu tempat…nagoya…fabric dia pun nice!

  12. supermummy Says:

    beg tu pon bukan je bole jadi diaper bag..adik saya yg tertgk beg ni siap berminat sbb dia kata nak jadikan school bag dia..heheh..tp saya mmg sukaaa sgt design2 diaper bag bunda ni..tunggu next baby la saya beli..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: