::sedang ingin bercuti::

*head lolling*left right left right*hwargggghh*sleepppppyyyy*HWaRghhHH*

why leh,so sleepy..oh,dah nak kul satu rupenye (tade maknenye…baik kul 8am,8pm,3pm…semua time,time ngantuk,time tido…adakah pregnant ladies seperti saya merasakan seperti saya juge…mengantuk saje…ataupun sistem badan yang memang mahu hibernate saje…emm…tak sure lah…adakah nanti anak saya keluar selalu nak tido juge macam bunda die??adakah?adakah?…)

semalam,mak dan ayah masakkan ikan terubuk bakar untuk saya..(terharu…saya cume cakap…”terubuk yang mak buat hari tu sedap la..”..alih2 mak panggil makan malam,semalam…ada terubuk bakar katanya…ayah bakar atas grill depan rumah…saya terharu…rase nak nangis…note to self::lepas ni jgn gatal mulut…sedap pun diam2 je…kan dah menyusahkan mak dan ayah saja…huhuhu…nak nangeees laa!)

::ikan terubuk bakar…dulu saya tak reti makan ikan terubuk…pasal dia banyakkkk tulang…tapi ntah ngape,suke pule makan terubuk sekarang ni…En.Suami amek gambar pun tak sedar bila…layannn beb makan terubuk ni..ayah mentua duk depan saya pun,saya makan selumber terubuk jee…hehehe..nasi 3 kali tambah..habis nasi,kasi ratah itu ikan pule…fuhhh sedappp!…heart u ayah and emak…::

p/s::sayalah menantu yang mengade-ngade…lalala! (dengan mama and baba pun manja dan mengade,dengan mak ayah pun saya mengade-ngade…hahahaha!..adoilaaa,apa ke jenis menantu saya ni…buat malu sajaaa…makan ja gheja!hehehe peace mak and ayah…hehehe)

4 Responses to “::sedang ingin bercuti::”

  1. !Nt4N Says:

    wahhh..tgh tunggu hari la ni..ilek2..kita dulu tgh tunggu hari makin ligat berlari2 ketepian..

    ada yg kata "akak ni dr blkg x nmpk cam mengandung…".."oi makcik turun tangga tu slow2 sket.."

    kekekke..x kisah la yg penting jaga kesihatan, jaga diri, jaga makan, jaga perut, jaga sume ye..

    seronotnye x sabar nak tgk CHOMEL!!

  2. Aku Bukan Bidadari Says:

    hi hi hi ..
    sib baik me x makan ikan.. so tak teringin..
    tapi me tengok toyu (kicap) tuh teringin ar pulak nak makan kicap tuh..

    hi hi hi, me mmg ngantuk sokmo
    walaupun hari2 tido kul 845 teruk kan????

  3. Arin Says:

    ikan terubuk byk tulang..tapi sungguh nyumm..lelagik terubuk masin..phewww..sodap nye!

  4. Anasfadilah Says:

    intan::boleh lagi berlari2…kuatnye awak…kita tak larat dah ni…nak tidoo je rasanye…ada petua ke apa ke bagi cergas sikit badan ni..

    tiara::standard la tu,tido awal pun…esok bgnpun still rasa tak cukup tido kan…haih…apa kena ntah badan ni..

    kak arin::terubuk masin kirim kat kak naz!hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: