::couldnt bother::

semalam

sedang sibuk di berita tentang kenaikan harga minyak kenderaan (bukan minyak telon,minyak lintah atau minyak senyonyong ye..dengar cerita di sini,habis jem jalan akibat orang ramai pergi mengisi minyak…mau tak…seliter RM2.70..nak pakai NGV,kereta saya takde tempat nak buh)

saya pun sibuk

sibuk di atas katil…tidur dengan lenanya..dunia saya buat masa ini hanyalah,En.Suami,Chomel,Poko dan Diaper bag (sekarang ini,TV yang menonton saya…saya tak menonton tv)

minyak naik…bayar saja..nak buat macama mana…memang saya tahu…minyak harganya tak akan turun…malah akan makin naik..(Alhamdulillah duduk di penang,tidak di bebani dengan samy tol..ops..sori En.Samy…En.Samy dah tak jaga tol lagi)

lepas ini…semua barang,hatta jeruk di penang pun naik harga..

i’ll go with the flow..(its all about budgeting nowadays…with baby coming along this year…hopefully we will still live in comfy..InsyaAllah..)

p/s::poko ialah sejenis Sugar Glider.sekian.

p/p/s::i really want to watch::the orphanage::…En.Suami jom p feregghi jommm,carik dvd…heheh

10 Responses to “::couldnt bother::”

  1. oren Says:

    memang tensen ngan harga minyak yg naik paling tinggi dlm sejarah…

    BTW, akak akan cuba deliver drypes saiz S tu nanti..tp bukan dlm waktu yg terdekat nih tau…

    and, umah mak akak kat Batu Uban tu jek…akak mmg org Penang, tp duk kat belah seberang…

  2. Anasfadilah Says:

    kak oren::kat batu uban…loh dekat jer lah,saya bayan lepas..hehe…hari sabtu ni saya p seberang insyaAllah..

    kalau susah2 pos…kita meet up somewhere ke?boleh jumpe2 tak gitu…

  3. supermummy Says:

    maaf ya sebab tak tahu..tapi apakah itu sugar glider? haha..sbb still tak bole imagine poko tu apa..mami poko tau la..ahaha

  4. oren Says:

    kamu nak mai seberang tu kat mana, ek?

  5. Ms. TaroAthirah Says:

    dila..kitorang sume da tgk laa the orphanage..abg torrent dr tenet. apelaa kamu..hari tu balik KL tak mintak softcopy burn dlm dvd.huhuhuh

    p/s: byk terkejut2 jugak laa. baik tgk volume slow gile, kang tak pasal terberanak.heheh

  6. Arin Says:

    baru dapat jeruk mangga dari along..nyummm..

  7. Elyn Says:

    owh tidak nape la depa naik kan rega mnyk di kala daku galak berjalan huwaaaaaaaaaaa

  8. Miss BumbleBee Says:

    woooo..sugar glider bukan mahal gile ke?

    hebat2. kena jaga betui2. dengar nya species nih sensetap juga…

  9. Anasfadilah Says:

    supermommy::google try tengok…comel benda alah ni…macam tupai tapi kiutt!

    kak oren::kami p seberang jaya…p nagoya cari kain…hehehe

    tira::tolong burn satu untuk orang…ceis!tak acii betul!

    kak arin::sila makan jeruk perlahan-lahan…takut tersedak!

    kak elyn::takpe kak elyn usaha shopping barang baby harus diteruskan!hehehe

    kak yan::anas dari dulu dia minat…memang mahal rege dia,tapi kena pandai survey…anas dapat dalam rm seratus macam tu…mmg sensentap gak spesis ni…(kat penang tak mahal macam kat Kl,mcm dila dapat baka kucing bermian pun baru RM400,kat KL dah RM1K++..)

    tapi anas mmg terer bab jaga exotic pets (dia ada iguana,ball phyton…dulu dia spider apantah nama..)mmg dia minat exotic pets.jadi dia memang terer bab2 exotic pets ni

    dila…i loveeee cats!!senang bela…hahaha

  10. Obefiend Says:

    jgn la layan filem aneh!

    isk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: