::semalam separuh::

pagi semalam…saya muntah,pening,kepala pusing (trimester last ni pulak mai macam2…)

baru je breakfast…muntah semua!…tengahari baru balik…jadinya semalam separuh hari saja.. (tak lalu sudah makan nasi…untuk semalaman)

malam semalam…saya makan…banyak sekali

snack plate (2 ketul ayam,satu bun,satu coleslaw,satu whipped potato) + 6 ketul nuggets + air fresh oren + 1 keping kentang goreng (rembat dari plate En.Suami)

sebelum itu…2 keping roti letak sekaya secukup rasa

Burppp!Alhamdulillah…kenyangg…

p/s::kalau harga KFC naik…agak2 orang beratur tak beli?hehehe

::update::

kereta yang dipandu En.Suami rosak pule di tengah jalan…kesian pula saya fikir pasal dia…bateri kereta kong pule…saya harap dia ok..

9 Responses to “::semalam separuh::”

  1. Aku Bukan Bidadari Says:

    hr nih i makan sundae strawberry dua + nugget + french fries + coke + roti canai 2 keping.. giler kan??
    pehtu dok risau badan kembang.. ha ha ha..

  2. Anasfadilah Says:

    tiara::hahaha…same here…sibuk badan kembang…(semalam sib baik tak benti kat mcd nak makan eskrem plak…hahaha)

    akhir2 ni,mmg rasa nak makan je ek… 🙂

  3. snazzynsuch Says:

    erin.. label tuh i order.. tapi mahal sangat.. tak worth it.. baik order woven label.. puas hati…
    but if you are still interested i order from kasihabadi.com

  4. snazzynsuch Says:

    yeah.. i have a very demanding day job.. i pun tatau camne i manage… i buat yg terdaya je la.. yang mana mampu.. use all the time i have.. for me everyday kena buat something.. even jahit tepi skit pun kita cam buat keje gak la tuh.. ehehhe…. kena sacrifies banyak… especially time and money…
    no i don't have kids..

  5. azzamoro Says:

    mak aih..i pun kuat gile makan since pregnant… kang nnti pas deliver jenuhla nak diet balik..

    baik pulun segala makanan skang.. hehe

  6. Anasfadilah Says:

    tinn::thanks for the info..takpe tinn ,banyak2 jahit lagi…suka all ur stuff…bab sacrifies tu mmg betul la…ari tu sakit pinggang,still continue jahit…keep up the good work tinn!nanti i oder2 lagi from ur shop! (kawan2 meh la pegi kedai Tinn,snazzy and such!…best woo…for crafters like me!!)

    azza::pulun aza,masa pantang cant drink anymore icy beverages..hehehe!

  7. supermummy Says:

    time pregnant ni la best makan byk2 kan..kehkeh..kita dulu masa pregnant dari 56kg naik sampai 72kg..ahaha..tapi takpe, breastfeeding mmg sgt2 membantu utk kurus kan badan balik..kehkeh

  8. taichee~@! Says:

    giler banyaknya makan!

    emm…tapi camna ek? bukan kenyang sangat boleh membawa ke hati ke? lalu membawa pelbagai sakit?

    allahu'lam bissawab.
    aku tak tahu sbb aku belum jadi ibu.

  9. Anasfadilah Says:

    kak naz::pagi dah muntah…perut kosong gile…nil,nada,yelek,zilch….malam baru lalu makan…isi balik…refill…hahaha

    nanti tahu sendiri…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: