::mata,hati,jiwa::

setahun sudah..hehehe…masih lagi berdua..dan InsyaAllah kami akan bertiga hujung bulan ini (bertiga itu ialah dgn anak ye..hahaha)

malam ini ada orang tu kan..dia kan nak belanja saya tau..hehe (masih lagi boleh berdating,berdua-duaan..hehehe)

teringin makan ABC ada eskrem la…lalala🙂

dulu lagu ini ditujukan kepada saya..(saya suka…biarlah apa org nak kata..jeles la tu..)

Maafkan aku mengganggumu
Cuma ku ingin kau tahu
Ruangan dihatiku hanyalah untukmu
Hari hari ku yang berlalu
Riang ceria kernamu
Mana adanya aku pasti ada kamu

Andainya engkau tahu perasan hatiku
Pastinya kau kan tersenyum diwaktu manis harimu
Biarkan biarlah tau teguh auranya kerana kamu
Kau sentiasa berada di mataku, hati dan jiwa

Maafkan aku mengganggumu
Dilewat malam malam mu
Inginku temanimu sebelum lenamu

Izinkan aku dekatimu
Inginku tawan cintamu
Agar dapat ku jadi dewata hatimu

dan..dia dewata hati saya..

p/s::selamat ulangtahun yg pertama En.Suami!jom makan ABC mau tak?

4 Responses to “::mata,hati,jiwa::”

  1. Ms. TaroAthirah Says:

    patutlaa dulu suke sgt lagu aweng ni. jiwangs rupenyer..lol!
    hepi eniberseri🙂

  2. Obefiend Says:

    happy annivers dila and anas.. memang tak lama lagi je bertiga

    im so jejejejeless les less

    not!

  3. taichee~@! Says:

    Salaam adik!

    Happy 1st ANNIVERSARY!

    OMG! boleh terforgot nak wish you two! Huhuhu…

    Enjoy while you can berdua duaan k! Hehehe…

    If Effi jeles, kaknaz errr..tak jeles. tgh nak fokus cam kamu buat kat Anas dulu. huhuh…fokussss fokusss…doaaa….doaaa….usaha tangga kejayaan!

    Chaiyuk!

    Happy Anni lagi sekali!
    p/s: Dila mmg jiwang la, jiwa dia sensitip dan halus. huhuhu…seswai ngan encik anas tu. kena betol berdua…saling lengkap melengkapi!

    So happy for you…!

  4. Aku Bukan Bidadari Says:

    Happy Anniversary Dilla ..
    Wah double hapines gituh..

    ABC sedap kat penang road woo..huhuh best ar dilla..kirim skit kat KL nih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: