::i huff i puff::

i ditched all the pregnancy tickers..heh! (buat cuak pun ye,buat stress pun ye…hahaha)

ada routine checkup dgn Dr.Rosita tadi afternoon..everything looks normal..

ada satu je buat saya cuak..dari scan baby,my baby weight 3.19kg!yikes!

Dr.Rosita kate lagi..from her experiences..kat scan 3.19kg,tapi bila kuar lebih dari itu..( Dr.Rosita explained,dari scan kita ukur the tulang baby only,we did not put the baby on the weighing scale..so scan ni underestimate weight baby betul2..)

oh!macam mana ek nak teran…??kena praktis huffing and puffing nampaknye..

oh yes..Dr.Rosita kata kalau tak pecah air kutuban,no bloody show whatsoever,i will be admitted 0n the 28th July…kena induce..ho ho ho! (sama macam my fellow blogger buddy Azza…hehehe..geng la kita kalau anak sama2 kuar dat tarikh..)

takut,seram,excited,happy…dah macam pasemboq padang kota dah perasaan saya sekarang ni..

hopefully everything when well,InsyaAllah,aminnnnnnnnn (wah!amin panjang betul!)

p/s::masih lagi berjalan2 di Giant Bayan Lepas,pasar malam berhampiran dan kehulur ke hilir tanpa tujuan di dalam rumah..hahaha

6 Responses to “::i huff i puff::”

  1. taichee~@! Says:

    waaa…

    3.19kg ek?
    Ada cam berat Taro masa baby dulu ker?
    huhuh…manalah perasaan tak macam pasemboq? insyaAllah kaknaz pun doakan dari jauh je…kang kamu balik KL kang, insyaAllah gua beli tiket balik dari kuching. mana boleh miss tgk baby chomel masa baby baby!

    hopefully everything will go well, insyaAllah…

    Aminnnnnn…mintak2 Allah permudahkan segala.

  2. eiNa Says:

    hehe.. gud luck.. =)
    Azza semalam dah kene admit kat spital… ari ni kitorang blum dengar ape2 cite lagi…

  3. wawajoe Says:

    huhuhu…kami dok tunggu bila agaknyer nak bersalin nih. Pak Ngah baru tanya semalam dah bersalin ke Dila?..hahahahaha…tak sakit laa…sikit jer…huhuhuhu!

  4. Dils Says:

    28.07.2008

    Kewl jugak la tarikh tuh. Hehe

  5. Ms. TaroAthirah Says:

    berat sy 8paun 12auns. sila ke tenet cari converter yek.

    p/s:3.8 kg?

  6. Aku Bukan Bidadari Says:

    Yuhuuu dilla..
    jangan takut..
    kalo tiara yang penakut nih dan tak tahan sakit nih bleh lalui
    mesti dilla boleh

    yang penting, minta ampun ngan suami, ngan mak, nngan mak mentua manyak2 isnyallah dipermudahkan segalanya…

    p/s: me tengah duduk atas pelampong budak2 bawah sakit kena jahit ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: