::am i such a sour grape?::

ok..

im officially jelesss

but anyway,jeles in a good way

Congrats to all my preggy blogger frens yang dah bersalin

Tiara,Dong..and maybe juge Azza (dgr koba dah masuk hospital,hopefully she is doing fine..)

tiara and dong dapat baby girl! (happy ber confinement for both of u!)

*tapping fingers on the table*tap*tap*tap*

*waiting for my turn*

*agonizing*

my fellow biotech frens back in UMS pun ada juga tunggu giliran ni…Sabrina and Asliza (hopefully korang sihat2 aje,aku tak risau As,pasal anak nak masuk 2,aku and sab le first timer…)

achim..bila nak masuk tunggu giliran? :))

p/s::*gigit kerusi*

p/p/s::tira…kamu besau masa lahir,pasal mama petite saje orgnye…heheh(tapi normal la plak kamu…ceh!)

4 Responses to “::am i such a sour grape?::”

  1. mama-qaisara Says:

    jgn risau dilla..sampai masa besalin gak..baby boy lebih suke menunggu lama sikit utk keluar…-info i dpt dr magazine..hehe

  2. oren Says:

    akak tak pernah plak over the date..kalo over pun, sbb doktor mmg nak induce, so perasaan tu lain le skit..

    apapun, sabar ye dik..

    btw, pampers yg akak janjikan tu, insyaAllah, akak akan ke pej pos isnin (28 July)..harap2 semuanya selamat yer..

  3. Mimi Says:

    he he😀 hadoiii menghitung hari betul cik adik nieh.. sabar ye dik.. hari yg ditunggu pasti tiba😀

    p/s – dh start minum air selusuh ke? akak dulu lagi 2 minggu dh start minum dah (tapi cara & waktu minum depends on air tu sendiri i guess)

  4. Shima Sapian Says:

    bunda!

    dlm perot xda isi lg daaa..
    nanti tggu en.rizal abis blajar dulu =)

    smoga selamat semuanya!! amin.

    muaks!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: