::yo ho ho::

ikut tarikh esok..

tapi apa pun takdak lagi

bunda pun tak kuasa dah nak tensen..sabar jer lagi baguih..

la ni bunda duk makan Kellogs Frosties with full cream milk.. (Yummm-my!! dalam satu minggu 5 kotak kellogs sederhana tu dah habis…hahaha!nasib 7E to sepelaung je…wooop!)

tak kira la, be it breakfast ke dinner ke supper ke….ni je bunda nak makan tara ni..

sedap woo! (dan berjaya menaikkan kepekatan darah dari 10.7 ke 11.3!weeeee)

i will be changing this layout tak lama lagi…boring dah tengok layout blog ni

kalau esok tak bersalin juge(saya rasa tak…mmg kena induce la nampak gayanye)

hari Senin pagi saya masuk spital

saya TAKOTTTT sakitttt,tapi at the same time TERUJAAA nak tengok budak yang suka main senggol-senggolan dalam tummy ni…hehehe

p/s::InsyaAllah,nanti jumpe juge..saya bakal emak budak…macam mana le ghupe gayenye…idok le saye tahu..

nak p jalan2 sat…beli brg baby apa yg tak dak lagi…(apa yg takdak lagi?…hahaha!)

2 Responses to “::yo ho ho::”

  1. Arin Says:

    Dilot..sabo..jgn cuak (sebenonye bohong le kalau suh jgn cuak..hehe)..nnt jgn lupe bila time meneran zikir banyak2..itu antara petua nye..

  2. Nazuha Says:

    good luck dila.. InsyaAllah semuanya selamat. x sabar nak tgk gamba chomel… :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: