::hmmm::

ramadhan dah dekat..tak sure boleh puasa penuh ke tak..(harus la bunda menanya soalan pada diri sendiri…dah namanya premepuan…awak tu berpantang pun belum habes k..)

tapi bukan nak cerita pasal ramadhan..nak citer pasa raya..

saya rasa tahun ni malas nak berbaju raya baru,dan berkasut raya baru bagai…tade mood nak beli barang2 sendiri..baik beli barang2 ziyyad…(seronok pakai kan ziyyad baju2 yg di beli dulu..MasyaAllah,chomel je tgk ziyyad)

baju lama2 saya pun banyak elok lagi..harus ke beli baru lagi? (tapi kalau En.Suami nak belikan untuk saya,saya tak kisah..ada ,Alhamdulillah..takde,pun takpe..)

raya tahu ni InsyaAllah di Kl lagi (hoh!sure hepi nenda berdua itew!)

p/s::bersederhana kan ke lebih elok,hatta duit berkoyan-koyan..

2 Responses to “::hmmm::”

  1. oren Says:

    gitulah bila dah ada anak…kita lebih teruja untuk belikan baju raya utk depa, berbanding utk diri sendiri..tapi kalo next year, lagi best sbb masa tu Ziyyad dah bleh pakai baju melayu..

  2. Arin Says:

    kak arin tatau cemana peel posa time nih..hehe..masuk 5 months plus waktu bulan posa nih..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: