::cuci mata meh!::

Hari minggu hari tu,org Sg.Ara mai tengok Ziyyad..keluarga Pak Tam dari GOmbak pun mai…tapi kalau nak tahu..Ziyyad nages masa jumpa Mak Tok dia..tak biasa mungkin..Mak tok,dnt worry,lepas ni Ziyyad kenai jugak..dia tak besa lagi tu..



oh yes,my fren back in UMS pun mai…adik jep pun ada..walaupun korang bertiga je mai..u all still make my day!(fifah mai la dtg lagik kalu nak pekena masakan umah…🙂 )

from left:: Urs truly,Azfa,Jep,Aishah (adik Jep) and Fifah (tunang jep…hehhe)..peace u all! mengahrapkan lagi FAeza,Feeza,Yahya,Zura,Peja,and lil kimi,dan Nafa..datang umah..Jep make urself more available next time k..heheh

dan gambar bonus arini ,Uncle Effs dgn usaha keras menidokan Ziyyad, tapi gagal!huahuahua..praktis lagi uncle Effs..heheh


gambar wajib..yg harus ada..Ziyyad mandi! LOL!!

p/s::malas nak tulis dah sekarang..biar gambar saja yg berbicara..dan anda membuat kesimpulannya…heheh..

One Response to “::cuci mata meh!::”

  1. Miss BumbleBee Says:

    uish, uncle effs sangat serious. kena senyum2 sket, nanti ingat unclenya sgt cengih…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: