::Penang -KL-Penang::

tahun ni raya..nampak nye di KL lagi..

wah!seronok la nenet and atuk ye..dapat raya dengan spanking new cucu!

tahun lepas pun raya KL dulu,baru balik penang,tahun ni pin raya pertama di KL lagi…pehtu baru balik Penang

ada perkara yg belum selesai kat penang…dan membuat kan hati saya gundah gulana

balik penang terus masuk keje nanti..tapi Ziyyad tade sape lagi nak jaga..kene cari org jaga,due ada masalah dgn orang yg supposedly akan jaga Ziyyad..

sedih la..last minute baru bagitau tak dapat jaga.. :((

saya berdoa,semoga ada orang yg jujur,amanah,baik hati dan belas kasihan yang dapat jaga Ziyyad nanti

the idea nak bagi Ziyyad kat orang jaga while saya bekerja adalah menakutkan..tapi nak buat guano anak ku sayang…bunda kene kerja juga..memandangkan kos hidup yg tinggi. InsyaAllah bunda dan ayahda akan memberikan yg terbaik utk Ziyyad nanti..(terbaik tak semetinya mahal ye..)

i really really wish can work from home,sewing and selling my handmade bag..tapi,banyak benda nak pk..

sempena bulan Ramadhan yg mulia..saya berdoa dan semoga doa saya di makbulkan oelh Allah.

p/s::kalaulah duit itu tumbuh di atas pokok..

4 Responses to “::Penang -KL-Penang::”

  1. Arin Says:

    yup..terbaik tak semesti mahal..mahal tak semesti nya terbaik..

  2. Aku Bukan Bidadari Says:

    dilla,..
    tiara dah start keja yesterday..
    tiara pun sama, org yg janji nk jaga tak jadi jaga,,tapi allah tu maha pengasih kan..
    My mom nak jaga sangat2 and dia pun kata tak yah hantar kat orang sebab kecik sangat.. so alhamdulillah ar… tapi perjanjian i ngan my mom dia jaga baby jer.. yang lelain masak, basuh baju kemas umah,biar tiara yang buat…letih sikit takpe.. asalkan hati senang..

  3. sistyah Says:

    hmmm… doa banyak2 yeee moga2 Allah tunjukkan kat awak org yg baik utk jaga Ziyyad comel tu. Ada hikmah kenapa org yg septutnya jaga tu cancel…. mana tau lepas ni dapat org yg lagi baik n penyayang… who knows…:)

  4. cleo weiland Says:

    InsyaAllah you'll find someone. And kudos for being a career woman and supermom! Not many people can achieve that feat.

    Ziyyad must be growing so fast eh?🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: