::belum::

saya masih belum makan donut dari big apple atau j co donut.pasal saya suka bangatt pada donut dunkin donut..choc pudding

saya still tak pernah rasa cupcakes..hatta shila cupcakes pun tak pernah rasa,ini kan pula yg lain2 tu.(shila,kalo kokesian kat aku,meh la bawa free sample kat aku..heheh,peace no war!)

apekah ini membuat kan saya ketinggalan?hahaha

kat penang mana ada benda2 alah ni..big apple baru nak bukak kot rasenye kat jusco seberang prai..

dunkin donut pun tarak kat penang,burger pun tade..saya suka makan burger dari burger king

balik kl,mesti tapau burger king punya burger..lalal

yg lain tu tade,saya tak heran sgt(ceh!belagak plak)..tapi kenapa burger king tade?

dah 10 terakhir ramadhan..ada yg sibuk nak try kat mana lagi ada sedia buffet ramadhan,ada yg sibuk tak beli baju raya la,kuih raya la,sofa la..alala

anda tentu tahu,apa yg lagi afdhal disibukkan..pikior la sendiri.

p/s::macam nak berbuka makan ayam KFC la,apesal la depa ni takdak delivery lagik…leceh la nak beratur,parking semua.

10 Responses to “::belum::”

  1. wawajoe Says:

    1. jco lagik best dari big apple esp flava oreo!

    2. cupcakes Wondermilk penah cuba? urghhh..sweet and pricey…baik beli jco!

    3. dekat umah saya ada kfc drive thru…tak yah beratur kalau teringin tapi servis lembab!

    4. ice cream burger king best! esp sundae cone vanilla…teringat mister softee 7-11 dedolu

  2. little mama Says:

    bulan posa ni memang dugaan yg terbesar ialah makanan! tak leh ikut sangat nafsu tu eh.. he..he

  3. Ms. TaroAthirah Says:

    Indonesian students society di tempat saya suke jual jeko. tapi tak penah rase. still love vanilla pudding n choc pudding from DD. kat penang ade baskin tak? rugi nye kalo tade.huhuhu

    cupcakes wondermilk mmg manis yg amat!! tapi pika n kanaz suke kot.

    di tempat sy ade bege king n mcd drive thru. mari laa dtg.

    eskem raja bege mmg sedap. lg creamy n milky dr mcd. hehe

  4. wawajoe Says:

    tirah…haah…drive thru bege ngan mcd..best kan dok KL?..sumer ada drive utk org pemalas cam kita?

    hehehe..Penang ada tak?

  5. Anonymous Says:

    big apple akn d bukak d gurney plaza new wing..n kalu x silap burger king akn d bukak d tesco extra sg 2 n seberang prai.

  6. Obefiend Says:

    man! now i need to go to KLIA semata nak BK

    BOOOOOOOOO

  7. danial17 Says:

    carl's jr nyer beger lg besar…

    20 inggit utk sorang makan

  8. Ms. TaroAthirah Says:

    kak long..bukan malas..nak jimat masa. hehe

  9. wawajoe Says:

    effi, mahal sey BK kat KLIA…
    balik jer ker KL….!!!

  10. Anasfadilah Says:

    orang yg duk KL memang malas..boooo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: