::tahun ini::

Raya tahun ini berbeza sekali..jauh berbeza

raya tahun ini saya,En.Suami dan Ziyyad..in the raya family picture will be bigger

si kecil itu,penuh dengan kasih sayang

ada satu hari,saya marah dia

“tidolah..nak apa lagi” (this due to lack of sleep,saya cranky amat,tapi saya dah minta maaf dgn ziyyad janji tak buat lagi… :P)

tau Ziyyad buat apa?…dia berhenti nangis,dan ketawa!

saya menyesal betul marah dia,apa yg dia tahu..dia baby lagi..sgt kecil tapi penuh dgn kasih sayang

sekarang kalau dia nangis,saya dakap dia erat2,saya berkata lembut dgn dia..dan dia senyap,lantas terlena..(ceh!senang je rupanya,kalau ku tahu dari dulu,tadelah nak marah!haiyoo!..kadang2 En.Suami pun saya marah..hahaha..minta maaf ye En.Suami)

sekarang ini,walaupun lenguh tangan mendukung Ziyyad selama sejam lebih tatkala dia tido,saya puas..kadang2 time tidolah dia suka senyum sorang2,kadang2 mencebik..taktau apa yg dimimpikan Ziyyad..

Izzul Ziyyad anak saya..heheh..tak kusangka,saya dah jadi bunda..hehhe

kadang2 bertanya pada diri..ini anak aku ke?heheh (slap own self with keyboard *whack*)

bunda sayang kamu

Selamat Hari Raya semua..maaf zahir batin..

p/s:: cant wait for En.Suami,mam long,uncle effs,ummi cik to come home…raya for me its all about family gathering..rumah ini nanti tentu akan penuh dgn kasih sayang

p/p/s::mamalong,ummi cik,cepat balik..Ziyyad dah boleh di agah-agah

4 Responses to “::tahun ini::”

  1. Exotica / Aida Kamsuri Says:

    Selamat hari raya juga!
    Ooohh..sudah berencik suami dan ber-Ziyyad, mesti seronok dan merrier!!!

  2. Elyn Says:

    besh woo raye thn nih "kita-kite" dh ade anak……

  3. taichee~@! Says:

    Bunda Ziyyad!

    Mmg tak sabo nak balik ni.
    Uhuhu…

    Ziyyad tunggu mama long balik bawak duit ghaye. pastu kita main bunga api yek! harhar har..habeslah spoilt anak sedara ku itus.(please stop me k)

  4. Arin Says:

    wah..nnt raya nih ziyyad nye poket sure penuh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: