::photobook::

wahh seronok la…malaysia dah ada photobook!

ada terbaca dalam the star itu hari pasal photobook,looking foward for Ziyyad’s own photobook…best best…

what is photobook u might ask..click Photobook Malaysia

download software (yes!u design ur own photobook!) lepas tu send via email,buat payment (bank transfer pun boleh! pasal saya tak guna credit card…ini part paling best sekali bagi saya!)..tunggu dalam 3 working days!voila!

ur own photobook sampai!

the price is also reasonable,depending what type of cover or sizes yg kita nak..

saya mahu!!(dah bincang dgn En.Suami about this,and we are so totally nak buat satu untuk anakanda terchenta itu)

dah minta tolong achu fiqah to letak all Ziyyad pictures dalam pc dia in a cd,pastu nanti sabtu ni,nenek mai penang bawa sekali cd tu..

gatal tangan ni nak start designing Ziyyad first ever photobook!feeeewwwwiiittt!

and for limited time only,photobook malaysia bagi free delivery lagi!wihoooo!

i miss dat budak ketot of mine..la ni dah keja,mai malam je baru jumpa,siang keje kan..sabtu ahad je la nak spend precious time dengan si ketot tu..(harus la panggil si ketot…tak patut betul mak budak sorang ni)

so for those yg ada banyak picchas tersimpan dalam PC tu,banyak sangat,nak pi hantaq kedai,malas sangat, nah la ni ada photobook..hanpa malas jugak,tak tau nak kata la kan..hahah

p/s::miss watching Soleha with my dad back in KL..hehehe..apa ntah jadi ngan rendra and soleha..hehehe

2 Responses to “::photobook::”

  1. supermummy Says:

    saya pun dah cadang nak buat photobook ni..dulu pernah buat mcm ala2 photobook ni gak from pixart..kali ni nak try photobook gak..nampak cam best je..heheh

  2. Miss BumbleBee Says:

    kak yan ALMOST beli photobook utk bestie, design almost siap tup2 tgk increase price, terus kancel..almaklum ukur poket syiling sendriklah kan.

    make sure size photobook yg dipilih sesuai dgn size gambo,supaya hasilnya mantap (dunt worry, software akan detect if the resolution too low)

    happy designing…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: