::9 pm::

semasa saya masih bersekolah rendah,mama dan babah menetapkan tidur kami adik beradik pada jam 9 malam

masih teringat,zaman tu…nak tengok citer p ramlee sampai abes tak boleh pasal berita dunia jam 10 akan menganggu gugat…ceis!hatta esok cuti pun,no way we all adik beradik boleh stay up late..

those days…hehehe

early to bed,early la jugak nak bangun pagi kan?

tapi..

la ni saya pun tido jam 9 ish..

pasal nak jaga Ziyyad di waktu sepertiga malam..

nasib la dulu dah praktis..

masih sempat menonton Amazing race Asia semalam..tengok Ida nerina makan tauhu darah itik…eyuuwww!

come friday and saturday…boleh stay up late sikit…wihooo!

berkorban masa..

dan jangan tegur apasal bawah mata saya ada excess baggage..tak sayang nyawa meh la tanya.huahuahua

p/s::the excess baggage yg saya miliki boleh hilang hanya dengan menggunakan plastic surgery…hahahaha!

One Response to “::9 pm::”

  1. Exotica / Aida Kamsuri Says:

    Dila..

    OOOhhhh pimping baby ye? Hahhahaha.. Ziyyad dah pandai apa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: