::Jom Jalan-Jalan::

i dont have any good stories to share..jadi tepek gambar Ziyyad di sini,buat tatapan mamalong,uncle Effs,umie chik and achu fiqah. (nenet and atuk dapat MMS..note to achu fiqah/umie chik::tolong configure setting GPRS/MMS mama,call digi k..pasal byk mms Ziyyad nak hantar ni..baba je dapat mms)

:: Mamalong…tengok Ziyyad dah boleh pakai t-shirt yg beli aritu..dah muat dah!and the jeans newborn tu fit,cumanya seluar askar dia je tak muat lagi..gedobos..panjang sangat!sure one day will fit…buckle up and lets go!::

:: restoran ini tidak stroller friendly😦 , anyho Ziyyad sleep soundly masa kitaorg makan..tapi la ni kami makan di tahap kelajuan luarbiasa, hahahaa,supaya boleh gilir-gilir jaga ziyyad kalau dia terjaga nanti..(nasib tak tercekik jek +P ) ::

Cerita Lain

::sementelah mencuba sedaya upaya,Ziyyad terlena kepenatan untuk membuat 3 point turn…hahaha…takpe cube lagi k::

p/s::hari jumaat lepas ada 3 entry saya buat,tapi saya padam semua..macam dah hilang modjo nak tulis..jadi kemungkinan blog ni akan hanya ada cerita Ziyyad di pimping oleh bundanya….heheheh +P

One Response to “::Jom Jalan-Jalan::”

  1. taichee~@! Says:

    lahaaii…

    boleh tertido sbb penat ke?
    Siannya anak sedareku itu!

    Dia takde mamalong/umi cik n achupika kot nak cheer kot? hehehe😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: