::dah!tak payah gaduh-gaduh k::

bilamana ditanya muka anak saya ikut sapa

orang kata

“muka mak dia la…”

“telinga ikut ayahnye”

“dagu dia ikut dila la..”

ceh!tak payah gaduh k..

MyHeritage:

Ziyyad ikut muka mak ayah dia..sekian.

p/s::lalalala

9 Responses to “::dah!tak payah gaduh-gaduh k::”

  1. Jiji Says:

    hahahahah Good one@!~

  2. Arin Says:

    till now org dok cakap anum ikut muka ayah dia..abih kak arin yang ngandungkan dia 9 bulan?kehkehkeh…

  3. Elyn Says:

    hahahaah…….. wafiq plak mmg photocopy, cop, tepek sume2 la muke daddy die huhuh

  4. babyelle Says:

    hahaa… funny eih? kejap org ni ckp ikut muke pak, sat g org tu ckp ikut muke mak… haha… kdg2 kite sndri prasan mcm kite, kdg mcm ayah die… hehe… xpela.. nnt dah beso kite tgk muke mak ke ayah lg bnyk… xpon mix 50-50. barula adil kn?😉

  5. Obefiend Says:

    dia kelihatan seperti orang yang bakal hebat

    that is all im saying!

  6. Ms. TaroAthirah Says:

    dila, kindly refer to ur baby's pictures. muka anda sgt sebijik dgn ziyad skang sbb hari tu kitorang (saya, pika, n mama) tgk album. sebijik weh. seriyesly

  7. DYLA Says:

    hi awak, slama ni jadi silent reader..hari ni nak tgl jejak plak..

    sonok baca bahasa blog awak sejak kali pertama sampai sini tau. mybe cara penyampaian awak sesuai ngan jiwa sy..

    baby ziyyad sgt ensem okeh!! leh la kawan ngan kakak inas, yg tua sket je dari ziyyad.

  8. Anasfadilah Says:

    tira::kindly please scan my baby pics will u adik?

    dyla::hehehe,another dila..yay!Ziyyad ada kawan baru!

  9. Ms. TaroAthirah Says:

    after xm la…final ni. tak stadi plak kang :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: