::where’s wally!::

masa saya kecik-kecik..

kami adik beradik ada main satu game,nama dia Where’s Waldo/Wally?

ia merupakan sebuah buku bergambar…

game dia ialah mencari Wally dalam hay stack..

maknanya : kena cari si wally ni dalam a crowd of people..tiny -tiny miniscule of people…

best juge main game cari mencari ni..

kira bangga jue jika dapat cari si Wally ni dulu..

kira nye game ni mengasah mata untuk lebih tajam dan cepat tangkap…

nak try carik Wally?

come HERE

p/s::yay!boleh main game cari wally kat internet!

3 Responses to “::where’s wally!::”

  1. Ms. TaroAthirah Says:

    haha..yep yep
    still ingat itu game
    kamu ade beli buku kat mph komtar. where's welly nih
    pastu rebut2 sape dpt carik dlu
    at the back of the book, ade plak check list bende2 lain yg perlu di cari contoh nye 10biji candy
    seronok laa

    p/s:versi katun kat tv pon ade kan? hehe

  2. Kujie Says:

    tak pernah main la..hehehe..jakun sikit kakjie ni…

  3. Anasfadilah Says:

    tira::yup!tapi sekarang susah nak carik buku ni…hopefully ada kat borders..ingat nak beli satu..boleh main ngan Ziyyad and Abg Anas..great family game juge.

    yg kat TV tu siap ada timer lagi untuk carik dia…hahah

    kak jie::jakun?hehhe…zaman saya kecik2 ada buku ni…la tak tau la..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: