::saat ini::

di saat ni..

saya rasa seperti mahu bergegas pulang ke rumah

melihat Ziyyad

ingin sekali saya dakap,peluk dan cium dia semahu saya

Rindu?

underated.

saya singgah ke blog emi

saya membaca kisah seseorang yang baru kehilangan anak buahnya yang baru berusia 7 bulan

sedih?

underrated.

disyaki bayi itu terjatuh dari tempat tinggi..

dan ye…di rumah pengasuh.

inilah hakikat para ibu yang terpaksa kerja harus hadapi..

menghantar anak ke nurseri/taska atau ke rumah pengasuh

hanya Doa dan tawakkal sentiasa mengiringi anak yang ditinggalkan

supaya yang menjaga anak itu seorang yang boleh di percayai,jujur,amanah dan belas kasihan pada anak kita

menjaga bayi merupakan kerja yang memerlukan kesabaran tahap tinggi (its a daunting task orang putih kata)

walaupun saya tidak kenal blogger itu.

tapi hati saya meruntun sayu..

p/s::cant imagine me,walking in her shoes right now.

p/p/s::pernah terfikir nak letak camera ala james bond kat baby carrier Ziyyad..seriyesly saya tak tipu..kemera spy tu..ataupun masa mama kiah keluar rumah saya curik-curik buh kamera litar tertutup kat dalam umah dia,pastu saya boleh ecxess melalui internet tengok Ziyyad kat internet masa kerja..saya tak merepek,saya seriyes

4 Responses to “::saat ini::”

  1. Elyn Says:

    sedih ………

  2. Dong_Sanchai Says:

    bila da tinggal mmg kena tawakkal je kan. mmg sedih kalu dah jadi gitu. alfatihah utk arwah baby tu. masuk syurga dia. btw, khayla bukan pakai topi. baju tu mmg ada hooded. kat sini baju comel2 byk ada hooded gitu.

  3. KV Says:

    kalo lah kita boleh wat mcm tu kan? Setiap saat boleh melihat anak tanpa rasa was2.
    Akak link blog dila yer!

  4. Anasfadilah Says:

    kak elyn::😦

    dong:: wah hooded lagi!cute la…sesuai la utk cuaca kat sana kan..cute sangat khayla

    kak KV:: ok..🙂.. silakan..e

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: