::saya Vs mama kiah::

Mama Kiah

maksud::pengasuh Ziyyad yang duduk di tingkat satu rumah kami.

semalam balik dari kerja..

seperti kebiasaannya kami akan pergi mengambil Ziyyad dari rumah mama Kiah

korang nak tahu tak apa Mama Kiah bagitahu kami

“Ziyyad dah dapat pusing dah, 2 kali dia pusing..”

saya macam nak menjerit kesukaan

“oh!ye keee!”

dalam hati translate::”apasal bukan aku yang dapat tengok dulu!!!waaaaa!”

jeles?

toksah habaq la

takpe,esok cuti..

i have all day with that lil chap…

we play all day long k Ziyyad

yep,Ziyyad is nearing 3 month dis coming 28th

p/s::pagi tadi lambat masuk opis,pasal keterujaan nak tengok Ziyyad roll on his tummmy,tapi masa tak mengizinkan..kang ada punch card kaler merah kang…

p/p/s:: Ziyyad tak kenal erti putus asa,dia usaha sungguh-sungguh nak pusing pagi tadi

5 Responses to “::saya Vs mama kiah::”

  1. Aku Bukan Bidadari Says:

    wah advance nya ziyyad.. ayra lom bleh lagi baru dok ngiring2..

  2. Mrs.R @ Emi Says:

    true! emily pon still ngiring jek!
    congrats ziyad!!

  3. Anasfadilah Says:

    tiara and emi::takpe,baby development lain-lain,maybe Ziyyad cepat ngiring,lambat jalan

    jangan risau mommies!

    average 4 month baby boleh roll over..

    🙂

  4. Elyn Says:

    yelah……. jeles ni… wafiq pun lom abih pusing…. br ngiring…. cam no tu???

  5. Ms. TaroAthirah Says:

    ziyad mmg sungguh2 budak nye
    hari tu kitorg bg support kat die, like " CEpat ZiyaD! bleh bleh! sikit je lg!"
    tapi setelah penat berusaha, die pon tido🙂
    oh..shweetnyer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: