::hehehe::

sangat suke

heheehe

saya sangat suka Lamaze toy

saya tahu harganya sangat la wahlauwehhhh~~

ertinya : mahal,orang boyan kata lareng (reng tu macam sebutan RENGas bukan RENGgit ye)

seb baik google ada..

google up sikit…alih-alih jumpa satu kedai di internet ni jual lamaze punya barang wayyyyyyyyy cheaper dari retail (murah RM30 henggit dari retail…)

jadi call En.Suami,minta izin restu,bini dia nak beli online ni hah..

dapat restu aje

terus place oder (stock tak banyak,jadi 1st come,1st to pay…dia lah dapat)

and horayyy!

barang sedang dihantar ke Penang.

*senyum dari hujung telinga ke telinga*

i bought Ziyyad this


development toy sebenarnye cacing ni..

hehhehehe..

(kami ada beli satu play gym kat Ziyyad,semalam dia nanges pasal ada satu bunyi macam plastic kene renyuk dia tak suka….wahahahaha…nanges semahu-mahunya bila dengar bunyi tu…sorry la Ziyyad,mummy tak tahu la plak Ziyyad tak suka…keskeskes)

Ziyyad kelakar,ada benda tergantung-gantung kat playgym dia.

tangan tak sampai…korang tau macammana dia nak sentuh gak benda alah tergantung-gantung tu?

dia guna kaki,kuit-kuit benda tu…hahahaha..kelakar la kamu ni Ziyyad.

Kepada Mama Long, Umie Chik and Cik Tim bakal auntie…korang rasa nak beli mainan kat Ziyyad kat internet ni banyak…pastu pos je kat Ziyyad.hahahahah (gila keji mummy dia…huahuahua..) <— siap bold kasik highlight sket. +P

p/s::saya tak nak bagitau kedai apa,nanti korang semua beli kat situ,habis la stock menan lamaze kat situ…hahahaha. No Share No Pau!

23 Responses to “::hehehe::”

  1. an Says:

    kat mana tu beliii..

  2. danial17 Says:

    dh jumpe, murah, 30 inggit je…

  3. Anasfadilah Says:

    an::No share No pau…ekekeke😛

    ~ada permintaan ramai tanya kat mana beli,baru saya kasik tau~

    shhhhh jeng je jenggg.

  4. Anasfadilah Says:

    danial::murah TIGA PULUH RINGGIT JE kamu kata?

    murahh sangat tu tau ka?

    poket kecik macam akak ni,RM 10 pun dah kira banyak.

    dah jumpe ek?shhhhh jeng je jengg.

    p/s:;bila dah berkeluarga,kita kena tahu strecth duit.lagi2 time kegawatan ekonomi ni,keje kuli macam saya lagilah terasaaa.

    p/p/s::lain lah kalau saya Diamond heiress which is im NOTT!weeee~~

  5. Mrs.R @ Emi Says:

    haha..saya tau website ittew😛
    tp sy dah beli kat mothercare..
    b4 masuk keje lg…
    sy beli yg bug with flower tuh..
    n itulah bespren emily sampai skrg🙂
    emily suka bunyi plastik renyuk2…

  6. Mrs.R @ Emi Says:

    lupe nk ckp..mmg betol la..rm10 pon dh kira mahal sejak dah ada anak ni..manyak oo duit nk pakai🙂

  7. Anasfadilah Says:

    emi:: plastik renyuk2 …heheh..cool je emily ek..

    ziyyad apalah tak macho…plastik je sayang oii.

    p/s:ingat nak test lagi arini..takut dak lagi…keskeskes.

  8. Kujie Says:

    Kak Jie tgh dok test menyebut RENGas dan RENGgit.

    entah betul ke tidak vokal ni…

    sonoknya tgok anak2 membesar dpn mata

  9. azzamoro Says:

    nak tau.. bolehla emel saye eh..:P saye belum pernah lg membeli brg mainan utk airyll. hehe
    norazariah@gmail.com

  10. Anasfadilah Says:

    kak jie:: E pepet tu bunyi lareng. saya tulis E pepet kang kata saya lucah plak…huhuhu

    azza::dah bagitau dah azza…hehehe:)

    beli menan kat anak best woo..

  11. Elyn Says:

    nak tau nak tau……… bule la ….. (hiks ngan buat muke kesian)

  12. taichee~@! Says:

    Chop!

    Ape kebestan anak patung lamaze neh? Sama je ngan kat ikea tuh?

    mana video Ziyad kuis kaki tu? nak tgk? alaaaa…nenek ngan atuk ke sana, mama long xdpt ikut sbb achu piko nak gi mana tah kena temankan!

    Argh!

  13. Anasfadilah Says:

    kak naz::go google

    lamaza ni patung dia develop baby punya,pendengaran,eye sight,motor skill

    kaler dia memang terang banget.

    ada teether lagi.

    ada bunyik lagi (tade bunyik plastik kene renyuk la for sure…wahahaha)

    Ziyyad sekarang suke bebel sambil blow bubble…hahaha…kotoq la.
    tapi cumilss🙂

    u go buy Ziyyad Fisher Price punya stuff…lagi best wooo!

    tahan lama summore.

  14. Nazuha Says:

    dila,
    meh la syer website itew..
    tak bayek untung sowang2 tau :p

    daisyzuha@yahoo.com

  15. little mama Says:

    saya pun sukaa mainan Lamaze.. so far dah beli 3 for Izzah.. patung Patty the Panda, Octotunes (boleh main music) dan benda yg letak kat tangan dan kaki for hand and foot development.. bagus Lamaze ni.. Izzah pun suka.

  16. Anasfadilah Says:

    mama adeff::hehehe…bak mai 2 ringgitt~~~

    hhehe

    acah jelah

    dah bagitau dah kan..hehehe

    keuntungan telah dishare bersama…lalala

    mama izzah::pasal i saw octotunes kat page little mama la saya teringin nak satu for Ziyyad..ingat nanti nak beli Logan the Lion la for Ziyyad..hehehe

  17. mama-qaisara Says:

    nak jugk..tak pnh lagi nk beli menan utk qaisara ni..huhu🙂

    email ladyheart2612@gmail.com

  18. Anasfadilah Says:

    an comel::saya beli kat Intanpayung,seacrh kat google sure jumpe,InsyaAllah.ameenn.

    mama qaisara::saya dah bagitau kat chat box mama qaisara…hehehe:)

    happy shopping semua,ingat ye..

    jadilah pembeli bijak dan pengguna berhemah!

    oxoxox

    p/s::harus dapat discount ni dari azim ni..

  19. eiNa Says:

    hehe… sakannn..sya pun beli menan kat Aira sebulan sekali mesti dia dpt menan baru.. xkesah le mahal ke murah ke..janji die syok main..

  20. Anasfadilah Says:

    eina::haruss la sakannn hehehe.

  21. BabyIbu Says:

    Ammar pun ada satu..butterfly..die suka tidur peluk..ada satu lagi website jual lamaze yg agak murah banding luar..kena cari balik..dah hilang link die..

    pasal playgym tu..selalu yana dekatkan skit ke Ammar so die boleh capai..bunyi renyuk2 tu..maybe sebab kecil lagi tu takut..Ammar pun mula2 beli butterfly menangis..sekarang dah jadi mainan kesayangan..

  22. Anasfadilah Says:

    yana::wah!ammar ada butterfly lah…hopefully Ziyyad akan sayang juge wormie dia…heheh:)

  23. aida Says:

    bestnye izzad nak main inchworm..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: