::cacing?::

mama long garuk kepala tengah pikir apa tu cacing Ziyyad..

mama long..ni ha..dah sampaii dah cacing Ziyyad

let see how Ziyyad handle his new found adventure

::kerut-kerut dahi Ziyyad pikir…apa benda alah la ni…warna-warni plak tu lagi…::

::curiosity..itulah yg trigger rasa ingin tahu Ziyyad..dia usik-usik lidah cacing tu..pasal lidah tu ada bunyi-bunyi kalau di picit…hehehe..seronok tengok Ziyyad explore cacing ni::

::his smiling face tell it all…hahaha…berbaloi jugek la saya beli cacing ni….🙂 ::

::tengoklah muka Ziyyad..marah betul..pasal baba dia nak amek cacing dia…No Share,No Pau::

::indeed one happy camper he is…hehehe🙂 ::

saya tak dan nak mandi…nak main gak ngan Ziyyad

i have to make time for Ziyyad..🙂

precious,precious time

seeing him smile made me tidak mandi pun tak ape…wahahahaha.

oh yes…teka siapa saya jumpa semalam di opis saya?

blogger babe aka hot mama jugeklah dia ni..hehehe

::i no babe la ho..inilah kak green apple…heheh ::

kak di memang vogue (aktiviti puji melangit untuk mendapatkan Taq pada discounted price…hahaha… ;P )

tapi,memang dia gorjes pun..kalau compare dgn orang sebeblah dia yg serabut tu…wahahaha!

p/s::Cik Tim u guest it right..hehehe

10 Responses to “::cacing?::”

  1. Obefiend Says:

    first!

    wow.. so cool. dia senyum. tapi sudah botak.. oh noes!

  2. Anasfadilah Says:

    uncle efs::no worries..rambut dia dah naik balik…in no time his rambut will be like elvis presly…hahaha

  3. Arin Says:

    smlm gie tesco ader satu toys newborn to stimulate babies yang imitate fisher price..murah gak..less than rm15..

  4. Jiji Says:

    Aku nak buat la cacingneh sekor.. ehehehe aku suka buat soft toys neh.

  5. Shila Says:

    kamu telah mempengaruhi saye membeli cacing ni juge. i just bought mine, ngan seko octopus sale, 18 hengget.

    nampak nya haku la mak bonda yang overacting dari anak dalam perot yang tak reti apa lagi neh. kuikuikuikuikui =P

  6. taichee~@! Says:

    oh i see🙂

  7. Anonymous Says:

    to shila.. kat maner bila worm n octoupus yg sale tuer?? nak beli gak??
    -ella-

  8. KV Says:

    wah, jumpa diana yer. Jeles tau!

    comel lah cacing ziyyad!

  9. Anasfadilah Says:

    kak arin::dia punya material ok ke kak arin,takut toxic je..

    jiji::ajar la buat..hehehe🙂

    shila::beli je shila,memang excited aku tahu masa preggy,hehehe..ko bosan2 ko la main dulu ngan octopus dan cacing itu..hehehe

    kaknaz:;anas cakap ZIyyad senyum macam kaknaz..hehehe

    ella::shila beli kat intanpayung,sama macam saye..heheh

    kak KV::hehehe🙂..kebetulan kak di mai penang…tula dan jumpe dia

  10. green apple Says:

    amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
    kemain lagi tepek gamba akak lam ni ye.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: