::sajak kematian::

saya rasa sajak kematian wajar ditayangkan tapi bukan pada budak umur 7-8 tahun..

pada budak 12 and up.

tayangkan jugak keperitan perempuan bersalin..no penapisan

tayang aje macam mana susah mak nak bawak keluar anak..

bagi insaf sikit,budak2 ketegaq hangit piang..

tau nak ponteng,nak merempit,nak buat amali biology sistem pembiakan,nak hisap dadah aje..

pastu tayang gambar eksiden mat rempit pecah kepala semua..

tayang pulak lagi budak2 yg masuk henry gurney,pusat pemulihan akhlak,pusat perlindungan remaja wanita yg melanjurkan diri sendiri

yang akhir kata dari mulut-mulut budak2 ni

“saya harap,jangan lah sesiapa terjebak macam saya..”sambil nanges-nanges…kasik insaf sikit

sekian aja emoism (pinjam ayat dils) saya hari ini

…………………………………………………………………

its been nearly 2 years saya duduk sini,tapi baru ini time la saya dapat p taman permainan ni..hehhe

ada anak baru bermakna sikit nak turun sini…(walaupun anak tak boleh lari-panjat sana-sini..)

::typo sikit..sori lah ek…hahaha…one day Ziyyad will be able to roam around this playground…cant wait to kejar-kejar wif him…hahaha::

::nanti Ziyyad boleh main dgn kaka nana and abg faiz(not in picture)…::

::2 orang botak yang comel yang saya sangat sayang…oxoxoxox endlesss..::

Cik Tim…baby are cute everytime…tak tahu macam mana dorang buat…hahaha…even when he sleep..i found him the cutest…semalam dia tido,boleh ketawa..so cute..hahaha (puji anak sendirik oooo~~pengsannnn.)

look at Ziyyad meanigful eyes…hehehe…

p/s::saya masih batuk….kong…kong..kong.

p/p/s:: dear adek@achu Fiqah

semoga segala usaha adek berbaloi..SPM tu kecik aje…jgn risau sangat k

our doa are with u always..semoga berjaya dan cepat lah habis SPM,boleh mai penang!

lots of love from Kak Dilot,Abg Anas and lil Ziyyad

oxoxox

6 Responses to “::sajak kematian::”

  1. KV Says:

    sejak semalam lg akak tertanya tanya apa itu sajak kematian. Mana nak tgk ek?

  2. Anasfadilah Says:

    kak KV::sajak kematian tu video pasal seksa kubur,memang agak seram jugaklah…cube kak kv google,kotkot jumpe.hehehe

  3. supermummy Says:

    sajak kematian ni yg tgh heboh2 ada tunjuk kat sekolah tu ke..kalau boleh menyedarkan mmg bagus la..kehkeh..kasi insaf sikit…alahaiii ensemnya ziyyad!

  4. Dong_Sanchai Says:

    comel la gambo posing ngan bapak si ziyaad tu. eheh. bapak ke.. mcm dolu2 laks… daddy yeh..

  5. wawajoe Says:

    pstt…tembamnyer si baby tuh, bapaknyer jangan cakap laa…hei, we're coming again next month on Christmas Day…hopefully tak kemana-mana ek…kali nih, drive..yey!

  6. Anasfadilah Says:

    supermummy::sebenarnye tak delah takut sangat pun…tapi oklah..insaf sikit

    dong::bapak…hahaha..macam org dulu2 kan…hahah

    kaklong::maybe krismas kami balik KL,pasal raya haji tak balik…terngoklah macam mana,nanti kita roger-roger k.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: