::hahahaha::

inilah..

namanye ada kerje,carik kerje..

saya seorang yg tak suka sangat bermakeup

saya suka go au naturel

kalau orang makeup pun namanya barely there makeup

(apa ntah…kalau barely there makeup,baik tak yah make up kan?)

bukan saya tak jaga kecantikan muka

tapi leceh la la bila nak solat

dgn maskara la,eyeliner la,lipstick la..

nak kena tanggal,bersih muka bagai,baru dapat wudhuk sempurna…

senang citer..

saya pakai bedak dengan lip balm je…

ntah macam mana saya gi blog erlyda

jumpa site makeover ni…saya try la kan…harus la perasan seminit

before

after


pada hemat dan pendapat saya adalah lebih elok saya tidak bermakeup langsung kalau rupe seperti diatas…hahaha…seriyes kelakar ok

saya ketawa sendiri kat opis sure opismate ingat saya gile.

telekung kat surau tu kadang2 kotor dengan lipstick la,concealer la ,blusher la..

apa tade tissu ke nak lap muka dulu…harus la guna telekung nak lap muka..

ceh!

cantik muka aje,perangai tak mau cantik.

sape nak cantik meh la sini

p/s::jangan korang ketawa sorang2 depan komputer macam saya dah la ek…hahaha

p/p/s::gigi saya memang jarang..kalau orang tanya kenapa..saya kata gigi dicuri tikus…hahaha!

kot la kan kalau terjumpa makcik kat atas ni,bagi jer salam kat dia,wajib la dia jawab…hehehe🙂

12 Responses to “::hahahaha::”

  1. Elyn Says:

    wakakak u buat i gelak sorang la…. jap agi i pun nk try gak la

  2. Anasfadilah Says:

    kak elyn::jgn gelak sorang2 macam saya

    nanti org ingat kita gila..hahha

  3. erlyda Says:

    yer website tu mmg best..dari muka yang x berapa nak lawa ni leh jadi lawa tp kadang2 jd lawak pun ader ;p

  4. kakLuna Says:

    akak tgh try nih…ntah apa la hasilnya…mcm burung kakak tua agaknya..hehe

  5. MIK'YAL Says:

    tak mekap lg lawa..natural beauty🙂 org kata gigi jarang, murah rejeki,gagaggaga!

  6. Dong_Sanchai Says:

    dah try best!!

  7. Kujie Says:

    huhuhu..gebunya pipi
    tapi sesekali utk diri sendiri apa salahnya

  8. Shopping Cabin Says:

    hi..jom jenguk2 blog saya..ada baju chomel dan menarik. oh and it's cheap too!!
    http://shoppingcabin.blogspot.com

  9. Mommy Lyna Says:

    saya pun tak mekap. hehe. mujo pakai bedak je.

    takpela.. tak mekap nampak muda… cam budak sekolah je hehehe.

  10. Anasfadilah Says:

    erlyda::kita tade skill macam awak lah…tak reti la mekap2 ni..

    kak luna::burung kakaktua cantik juge…jgm macam jebon udah…hahaha

    mikyal:gigi jarang daging susah nak terselit…saya tak payah pakai pencungkil gigi pon…hahaha

    dong::lepas ni mekap kan plak khayla…hehehe

    kak jie::pipi tu masa pregnant..tu yg gebus je tu…hehehe

    mama hafiy::tulah…macam budak sekolah je..tapi bukan macam citer kisah qaisara tu…

  11. KV Says:

    wah, akak nak try lah!

  12. Anasfadilah Says:

    kak kv::try jangan tak try…harus muka yg cantik,bertambah cantik🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: